Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nopeusvertailussa OnePlus 3 ja Galaxy S7: Näkyykö 6 gigatavun muisti?

Puhelinvertailu

Nopeusvertailussa OnePlus 3 ja Galaxy S7: Näkyykö 6 gigatavun muisti?
Kiinalaisyhtiö OnePlus esitteli uusimman lippulaivantappajansa tällä viikolla. OnePlus 3:n on tarkoitus haastaa muun muassa Androidin markkinaykkönen Galaxy S7.

Paperilla OnePlus 3 onkin samaa tasoa, joskin näytössä häviää Galaxy S7:lle. Sillä on kuitenkin yksi ässä hihassa, jota Samsungin laitteesta ei löydy. OnePlus 3:ssa RAM-muistia on peräti kuusi gigatavua muiden huippulaitteiden (ml. Galaxy S7) neljän sijaan.

Miten sitten suurempi RAM-muisti näkyy suorituskyvyssä? Sen voisi kuvitella näkyvän moniajotestissä, jollaisen C4ETech on julkaissut YouTubessa.

Kuten oheisesti videosta näkyy, niin Galaxy S7 ottaa kuitenkin vahvan niskalenkin OnePlus 3:sta, eikä suuremmasta RAM-muistista vaikuta olevan hyötyä. Voi tosin olla, että OnePlussan häviö, tai ainakin selkeä häviö, johtuu ohjelmiston keskeneräisyydestä ja kenties korjaus on tulossa pian. Näin ainakin toivottavasti.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.