Note7 rikkoo ennätyksiä ennakkotilausmäärissä

Matti Robinson
9. elokuuta, 2016 20:26

Samsung esitteli viikko sitten uuden Note-älypuhelimen, jolla se haastaa kaikki suuremmalla näytöllä varustetut huippulaitteet. Puhlettikategorian kuningas on vuosien ajan ollut ehdoton ykkönen myyntiluvuissa ja sama tahti on jatkunut, ainakin valmistajan kotimaassa.
Raportit Etelä-Koreasta kertovat, että uusi Note7 on laittanut tilastoja uusiksi huimilla ennakkotilausmäärillä. Korea Heraldin mukaan Galaxy Note7:ää on tilattu Samsungin kotimaassa ensimmäisten päivien aikana noin 100 000 kappaleen päivävauhdilla.
Kahdessa päivässä kerätyt 200 000 ennakkotilausta on kaksi kertaa nopeampi tahti kuin tätä ennen eniten Galaxy-laitetilauksia keränneellä Galaxy S7:llä. Tämä ei tietysti kerro vielä, että laite ohittaisi myöhemmin varsinaisissa myyntimäärissä Galaxy S7:n.
Jäämme odottamaan ovatko viralliset myyntiluvut todella näin hyviä ja jatkuuko trendi myös länsimaissa, joissa Samsungin brändi ei ole kotimaansa tasolla. Selvää on, että ominaisuuksien puolesta laite on kyvykäs lähes millaiseen tulokseen vain.

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.