Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung Galaxy Note7 julkaistiin: Huippuälypuhelin iirisskannerilla

1
Sami Koivunen

Samsung Galaxy Note7 julkaistiin: Huippuälypuhelin iirisskannerilla
Samsung on tänään esitellyt Galaxy Note7 -huippuälypuhelimen Unpacked-tapahtumassa.

Täysin uutena ominaisuutena Note7:ssä on iirisskanneri, jonka avulla käyttäjä voi avata puhelimen lukituksen tai hyväksyä Samsung Pay -maksuja. Puhelimesta löytyy tuttuun tapaan myös sormenjälkilukija.

Sivunäytöllisen Galaxy Note7:n rakenne koostuu metallista ja lasista, jonka ansiosta muistuttaakin läheisesti aiemmin tänä vuonna julkaistua Galaxy S7 edgeä. Kookkaan älypuhelimen ulkoiset mitat ovat 153.5 x 73.9 x 7.9 mm ja painoa laitteella on 169 grammaa.

5,7 tuuman QHD Super AMOLED -näytöllä varustettu Note7 sisältää Samsungin oman Exynos 8893 -järjestelmäpiirin, joskin Yhdysvalloissa myyntiin tulevasta mallista löytyy Qualcomm Snapdragon 820 -järjestelmäpiiri. Piirit edustavat odotetusti markkinoiden terävintä huippua. RAM-muistia puhelimesta löytyy neljä gigatavua ja tallennustilaa 64 gigatavua. Tallennustilaa voi halutessaan lisätä puhelimesta löytyvän microSD-korttipaikan avulla.

Note7:n kerrotaan olevan ensimmäinen Note-älypuhelin IP 68 -luokituksella varustettuna, jonka ansiosta puhelin kestää parhaimmillaan vettä puolentoista metrin syvyydessä 30 minuutin ajan. Puhelimesta löytyy lisäksi kookas 3500 milliampeeritunnin akku, Android Marshmallow -käyttöjärjestelmän versio 6.0.1, 12 megapikselin takakamera (f1.7) ja viiden megapikselin etukamera (f1.7).Note7:n julkaisun yhteydessä esiteltiin myös uusi S Pen -kynä ja uusi versio Gear VR -laseista. Note7 tulee saataville Suomessa 2. päivä syyskuuta mustana, sinisenä ja hopeisena.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
reetu6969 (vahvistamaton)

1

Olipas täydellinen pettymys. Pitää pysyä LG G4:ssä vielä tovi.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.