Sonyn huippupuhelimen kylkiäisenä 200 euron kuulokkeet

Matti Robinson
15. syyskuuta, 2016 21:20

Sony on vaeltanut älypuhelinvalmistajien keskikastissa vuosikausia, joka erittäin tiukassa kilpailussa tarkoittaa suhteessa suurelle organisaatiolle usein tiukkoja aikoja. Yhtiö onkin pienentänyt osastoa merkittävästi ja saanut keskinkertaiset myyntimäärät kannattamaan.
Samalla yhtiö on vähentänyt laitejulkistusten määrää, joka tarkoitti parhaimmillaan kahdesti vuodessa uutta lippulaivamallia. Nyt esimerkiksi Applen tapaan Sonylla on vuosittain vain yksi uusi huippumalli, joka esitellään syksyisin. Tällä kertaa malli kantaa nimeä Xperia XZ.
Vaikka toimintaedellytykset on saatu yhtiöllä jotakuinkin kuntoon, niin suksee ei ole vielä varmaa. Samsungilta markkinaosuuden saaminen on vaikeaa, joten Sonyn uusi kylkiäiskampanja ei ole yllätys.
Sony tarjoaa nyt Xperia XZ:n ennakkotilaajille 199 euron XB950BT-kuulokkeita (kuvassa) kaupan päälle. Tarjous on voimassa 10.10. asti. Xperia XZ:n hinta on Suomessa 699 euroa.
Valitettavasti Xperia XZ ei ole käynyt läpi testiämme, joten laitteen kyvykkyydestä ei ole parasta mahdollista tietoa. Toivottavasti kerkeämme julkaista arvostelun ennen tarjouksen päättymistä
Sonylla on hyvä paikka yrittää kiriä etumatkaa kiinni, kun Samsungin uusi Note7 on ollut ongelmissa. Samsung on tarjonnut kylkiäisenä Gear VR -virtuaalitodellisuuslaitetta mm. Galaxy S7:n ennakkotilaajille.

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.