Samsungin hulvaton Note7-palautuspaketti, kuin maatuskanukke

Matti Robinson
11. lokakuuta, 2016 21:50

Samsung on lopettanut täysin katastrofaalisen Galaxy Note 7:n myynnin ja tuotannon maailmanlaajuisesti, kun jopa väitetysti korjatut laitteet ovat syttyneet palamaan. 17 miljardin dollarin hintaiseksi muodostunut epäonnistuminen ei koskaan päässyt Suomessa virallisesti myyntiin.
Samsungin toimet ovat olleet useiden viranomaisten mukaan vähintäänkin puutteellisia kriisin aikana, mutta nyt Samsung on ilmeisesti lähettänyt palautuspaketteja Note 7 -laitteita testanneille ja kenties myös tavallisille kuluttajille. Ainakin XDA Developers on saanut kyseisen paketin laitteen palauttamista varten, joskin he olivat jo aiemmin laitteen palauttaneet takaisin Samsungille.
Paketti on jokseenkin huvittava, vaikka räjähdysalttius pitää toki ottaa vakavasti. Paketti koostuu antistaattisesta suojamuovista, puhelimen kotelosta, joka sijoitetaan laatikkoon, joka sijoitetaan lämpösuojattuun laatikkoon. Tämä kaikki on tietysti paketoitu laatikkoon, jossa koko laatikkolajitelma on lähetetty. Laatikko lähetetään maateitse, sillä vaurioituneita akkuja ei saa postittaa ilmateitse.
Mitä mieltä olette, onko tämä jo liioiteltua varovaisuutta vai onko laitteita syytä kohdella näin varovaisesti, etteivät ne aiheuta ongelmia kuljetuksen aikana?

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.