OnePlus julkistaa tänään uuden mallin, mutta se lipsahtikin jo yhtiön verkkosivuille

Matti Robinson
15. marraskuuta, 2016 18:43

OnePlus julkistaa tänään virallisesti uuden OnePlus 3T -mallin, joka on parannettu versio alkukesästä esitellystä OnePlus 3:sta. Osa uudistuksista onkin paljastettu jo ennakkoon muun muassa piirivalmistaja Qualcommin toimesta, mutta nyt uutuus lipsahti myös OnePlussa verkkosivustolle.
OnePlus.com:ssa laitteesta paljastui sekä ulkonäkö että tekniikka. Uudistuksista kenties merkittävin olikin jo tiedossa eli Snapdragon 821 -piiri, joka korvaa Snapdragon 820 -piirin. Tämä tuo puhelimeen edeltäjää hieman enemmän potkua ja samalla pystyy tarjoamaan paremman akkukeston, erityisesti hieman suuremman 3400 milliampeeritunnin akun kanssa.
Tähän asti pimennossa olleista uudistuksista paljastui uusi automaattitarkenteinen etukamera. OnePlus 3:ssa oleva 8 megapikselin etukamera korvataan tuplasti tarkemmalla 16 megapikselin kameralla, joka ei ole enää myöskään fixed focus -kamera, joten parempia selfie-kuvia on luvassa.
OnePlus 3T on saatavilla myös 128 gigatavun versiona tavallisen 64 gigatavun mallin lisäksi. Värivaihtoehdot ovat metallinhohtoiset gunmetal ja soft gold. Muotoilu on puolestaan tuttua OnePlus 3:sta.
Luonnollisesti OnePlus on poistanut tiedot näkyvistä, mutta ne palaavat sivustolle todennäköisesti myöhemmin tänään julkistuksen jälkeen.

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.