Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nyt se vahvistui! OnePlussan uusi huippupuhelin tulossa pian

Puhelinvertailu

Nyt se vahvistui! OnePlussan uusi huippupuhelin tulossa pian
Kiinalaisyhtiö OnePlus on vihjannut syksyn aikana pian saapuvasta uudesta laitteesta ja huhutiedot ovat kertoneet jopa huhutun 3T-mallin tekniikasta. Nyt piirivalmistaja on vahvistanut Twitterissä, että jotain on todella tulossa pian.

OnePlus 3T on tietojen mukaan pieni parannus nyt myynnissä olevaan OnePlus 3:een. Se esitellään huhujen mukaan jo ensi viikon tiistaina. OnePlus 3:n yhteydessä yhtiö vakuutteli, että keskittyy ainoastaan yhteen puhelimeen vuositasolla, mutta siltä ei vaikuta.

Toisaalta laite on kuitenkin mahdollisesti niin samankaltainen, että suurempaa kehitysbudjettia siihen ei ole sijoitettu. Tärkein uudistus onkin Qualcommin mainostama Snapdragon 821 -järjestelmäpiiri, joka tuo jo entisestään tehokkaaseen puhelimeen lisäpotkua.


Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja