Pokémon GO:n uuden sukupolven julkistus paljastui?

Matti Robinson
18. marraskuuta, 2016 19:40

Tämän vuoden ehdottomasti suurin sovellushitti oli Pokémon GO. Lisättyä todellisuutta ja 90-luvulla kehitettyä anime-maailmaa yhdistävä peli sai miljoonat liikkeelle.
Pelin ympärille keräytyi hyvin nopeasti suuri joukko ihmisiä, mutta suosio kääntyi verrattain nopeasti laskuun, kun uutta sisältöä pelille ei julkaistu. Pelaajat ovatkin odottaneet huhuttuja toisen sukupolven Pokémoneja jo pidemmän aikaa.
Nyt väitetty Starbucks-kahvilaketjun sisäinen memo kertoo, että toinen sukupolvi saapuu pian pelattavaksi. Kahvilaketjun työntekijäksi itseään väittävä henkilö on julkaissut Redditissä kuvan memosta, jossa kerrotaan, että Pokémonin toinen sukupolvi julkaistaan 7. joulukuuta. Lisäksi Starbucks pyrkii houkuttelemaan ensi vuoden alussa Pokémon pelaajia kahviloihinsa pelissä olevien syöttien eli Lurejen avulla sekä uudella Pokémon Frappuccino -juomalla.
Luonnollisesti kuka tahansa olisi voinut väärentää kyseisen lapun, joten huhu kannattaa ottaa varauksella. Ei kuitenkaan olisi yllättävää, että päivitys julkaistaisiin pian, sillä huhut ovat aiemminkin sitä puoltaneet.

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.