Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Lisää uusia Pokémoneja on tulossa napattavaksi

Manu Pitkänen

Lisää uusia Pokémoneja on tulossa napattavaksi
Pokémon GO villitsi mobiilipelaajat kaikkialla maailmassa tänä kesänä ja peli on jaksanut kiinnostaa myös alkuvillityksen jälkeenkin. Suosio ei voi kuitenkaan jatkua kovin pitkään, sillä kiinni otettavia Pokémon-hahmoja vain 145 kappaletta.

Peliä kehittävän Nianticin on siten jossakin vaiheessa pakko lisätä peliin uusia napattavaksi tarkoitettuja hahmoja, mikäli se haluaa pitää Pokémon Gon pelaamisen mielenkiintoisena. Pokémon-universumista näitä hahmoja onneksi riittää ja nyt ympäri maailman ripotellut hahmot ovat vain osa ensimmäistä hahmosukupolvea.

Uusia Pokémoneja voi ilmestyä peliin yllättävänkin pian, sillä "Go-pelaamiseen" erikoistunut SilphRoad-sivusto on huomannut pelin APK-asennuspaketin koodissa uusia merkintöjä, joilla viitataan toisen sukupolven Pokémon-hahmoille. Koodimuutosten perusteella esimerkiksi Ditto ja noin sata toisen generaation Pokémonia voisivat ilmestyä lähiaikoina luontoon.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja