Yksi tämän vuoden huikaisevimmistä älypuhelimista tulee pienemmässä koossa?

Matti Robinson
18. marraskuuta, 2016 22:17

Xiaomin tämän vuoden yksi merkittävimmistä tuotejulkistuksista on ollu ehdottomasti Mi Mix -huippupuhelin (kuva alla). Valtavalla 6,4 tuuman kosketusnäytöllä varustetun laitteen etuosa on liki pelkkää näyttöä. Nyt pienempi kouraisille huhutaan myös käteensopivampaa laitetta.
Uusi vuotokuva esittelee väitetyn Mi Mix Nano -puhelimen "Tietoja puhelimesta"-näkymää. Luonnollisesti Xioamin ollessa kyseessä kieli on kiina, mutta siitä paljastuu numeroina muutama mielenkiintoinen asia.
Puhelimen järjestelmäpiiri on todennäköisesti 2,35 gigahertsin kellotaajuudella toimiva uusi Snapdragon 821 -huippupiiri, muistia on neljä gigatavua, tallennustilaa 64 gigatavua. Android 6.0.1 -pyörittävästä laitteesta löytyy huhujen mukaan 5,5 tuuman Full HD -kosketusnäyttö, joka tiputtaa laitteen kokoa melkoisesti.
Muihin 5,5 tuuman laitteisiin verrattuna Mi Mix Nano on tosin huomattavasti pienempi, sillä sen näytön suhde etupaneelin kokoon on todennäköisesti 90 prosentin luokkaa isoveljensä tapaan. Valitettavasti tummasti kuvasta ei paljastu muuta kuin näytön sisältö, joten laitteen reunuksia on vaikea arvioida.
Puolet pienemmällä tallennustilalla ja pienemmällä näytöllä varustettu Nano on todennäköisesti merkittävästi edullisempi. Toivottavasti se saapuu myös länsimarkkinoille nopeammin.

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.