Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Xiaomin uusi Mi Mix -älypuhelin häikäisee ulkonäöllään

Sami Koivunen

Xiaomin uusi Mi Mix -älypuhelin häikäisee ulkonäöllään
Xiaomi on julkaissut tänään Mi Note 2:n lisäksi mielenkiintoiselta näyttävän Mi Mix -älypuhelimen.

6,4 tuuman Mi Mix on käytännössä reunukseton kolmelta sivulta ja kosketusnäyttö valtaa 91,3 prosenttia älypuhelimen etupuolesta. Vaikka näytöllä on kokoa yli kuusi tuumaa, on laite itsessään samankokoinen kuin esimerkiksi 5,5 tuuman iPhone 7 Plus. Näytössä on 2040 x 1080 pikseliä ja sen kuvasuhde on 17:9. Erikoisen näyttöratkaisun takia esimerkiksi etukamera on sijoitettu puhelimen etupuolen oikeaan alareunaan.

Rakenteeltaan täysin keraamisessa Mi Mixissä on Qualcomm Snapdragon 821 -järjestelmäpiiri, 4400 milliampeeritunnin akku (Quick Charge 3.0 -pikalataustuki), 16 megapikselin takakamera ja viiden megapikselin etukamera. Puhelimesta julkaistaan neljän gigatavun RAM-muistilla ja 128 gigatavun tallennustilalla sekä kuuden gigatavun RAM-muistilla ja 256 gigatavun tallennustilalla varustellut mallit. Jälkimmäisessä mallissa on kameran ja sormenjälkilukijan ympärillä lisäksi 18 karaatin kultaus. Käyttöjärjestelmänä on Android Marshmallow Xiaomin omalla MIUI 8 -käyttöliittymällä.


Tekniikkasivustoista esimerkiksi The Next Web on kutsunut Mi Mixiä "todennäköisesti tämän vuoden parhaimman näköiseksi älypuhelimeksi" ja The Verge "villeimpien unien konseptipuhelimeksi".

Xiaomi on kutsunut Mi Mixiä myyntiin tulevaksi konseptilaitteeksi, mikä tarkoittaa, että puhelin saapuu joulukuussa myyntiin todennäköisesti rajattuna eränä. Mi Mixin hinnaksi on kaavailtu mallista riippuen joko 475 euroa (3 499 juania) tai 540 euroa (3 999 juania).
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja