Mistä tiedän onko minut estetty WhatsAppissa?

Matti Robinson
24. joulukuuta, 2016 14:08

Jo vuosia maailman suosituin pikaviestisovellus WhatsApp on valtaisan tärkeä viestintäkanava. Se mahdollistaa nykyisin niin viestit, puhelut ja jopa videopuhelut, mutta aina ei ole helppo tietää onko yhteydenotto edes mahdollista.
Voi olla, että sinut on mykistetty toisen osapuolen toimesta, jolloin viestit tai puhelut eivät mene perille. Niinpä onkin hyvä tietää, milloin kyse on estosta ja milloin vastaanottaja ei vain ole halunnut/kyennyt vastaamaan.
Täyttä varmuutta ei WhatsAppin mahdollistamilla keinoilla voi saavuttaa, mutta niillä pääsee mahdollisesti lähemmäs totuutta. Palvelu on listannut neljä mahdollista seikkaa, jotka voivat tarkoittaa, että kyseinen käyttäjä on mykistänyt sinut:

  1. Et näe enää kontaktia online-tilassa tai aikaa milloin kontakti on viimeisimmäksi nähty.
  2. Et näe muutoksia kontaktin profiilikuvaan
  3. Kontaktille lähetetyt näyttävät aina yhden tarkistusmerkin (joka tarkoittaa lähetettyä viestiä) eikä koskaan kahta (viesti vastaanotettu)
  4. Puhelut eivät mene koskaan perille


Mikäli kaikki kohdat täyttyvät, niin voi hyvin olla, että käyttäjä on mykistänyt sinut, mutta täyttä varmuutta se ei silti takaa. Tämä johtuu siitä, että WhatsApp ei tietoisesti halua kertoa estoista kohdekontakteille. Niinpä sinunkaan estosi eivät näy kyseisiä tapoja lukuunotatamatta mykistetylle kontaktille.
Täältä löydät myös ohjeet siihen, miten voit itse estää toisen käyttäjäb WhatsAppissa:
Näin estät toisen käyttäjän WhatsAppissa

Lue myös nämä
Tägit
mykistys WhatsApp opas
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.