Galaxy S8:aan on tulossa erikoinen resoluutio

Matti Robinson
28. tammikuuta, 2017 19:26

Tämän viikon huhujen perusteella Samsungilta voi odottaa uutta Galaxy S8 -mallia maaliskuun loppupuolella eli noin kahden kuukauden kuluttua. Tässä vaiheessa on kuitenkin jo tiedossa pääosa laitteen (tai laitteiden) ominaisuuksista.
Eilen kerroimme Evan Blassin vuodosta, jossa Galaxy S8:sta oli tarjolla kuvapari sekä paljon yksityiskohtaista tietoa. Erityisesti kiinnostusta herättää tietysti näyttö, jossa tapahtuu suurempia uudistuksia, pitkästä aikaa.
Blassin mukaan sekä tavallinen että Plus-mallin S8 saavat 18.5:9-kuvasuhteella varustetun kosketusnäytön, jollaisia ei markkinoilta löydy. Tämä tarkoittaa tietysti myös, että pikselitarkkuuden suhde on erilainen kuin tavallisesti.
Blass ei kommentoinut resoluutiota, mutta nyt huhut Kiinasta kertovat, että kyseessä olisi 2960 x 1440 -resoluution näyttö, joka sopii 18.5:9-suhteeseen. Kyse on hieman suuremmasta tarkkuudesta kuin huhutussa LG G6:ssa, jossa myös liki koko etupaneelin kokoinen näyttö tukee väitetysti 2:1-kuvasuhdetta ja 2880 x 1440 -resoluutiota.
Viime vuonna julkaistussa Xiaomi Mi Mixissä, josta trendi otti tuulta alleen on 2040 x 1080 -resoluution eli 17:9-kuvasuhteen näyttö.

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.