Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S8:n paljastui täysin – Tällainen se on

2
Manu Pitkänen

Galaxy S8:n paljastui täysin – Tällainen se on
Evan Blass (@evleaks) on paljastanut Galaxy S8:n tekniset tiedot ja vuotanut laitteesta otetun kuvan VentureBeatin kautta julkaistussa jutussa. Viime vuoden tapaan Galaxy S8 -malleja on tulossa saataville kaksi erilaista, jotka eroavat toisistaan etupäässä näytön koon suhteen.

Julkaistavien puhelimien näyttöjen koot ovat 5,8 ja 6,2 tuumaa. Molemmissa malleissa näyttöä on kaarrevoitettu eli periaatteessa ne ovat molemmat niin sanottuja edge-versioita. Näyttöjen kuvasuhde on poikkeuksellisesti 18.5:9, joten näytön korkeus on tavallista suurempi. Samalla näytön ulkopuoliset reunukset on haluttu kaventaa mahdollisimman pieniksi. iPhonesta tuttu painalluksen voimakkuutta aistiva kosketusnäyttö on myös tulossa osaksi Galaxy S8:n ominaisuuslistaa.

Käytetty järjestelmäpiiri vaihtelee myyntialueen mukaan. Joillain alueilla käytetään Qualcommin Snapdragon 835:tä ja jossakin muualla Samsungin omaa Exynosta. Molemmat piirit on joka tapauksessa valmistettu 10 nanometrin prosessilla. Käyttömuistia on yhteensä neljä gigatavua ja tallennustilaa on saatavilla ainakin 64 gigatavua.


Etukameran Samsung on päivittänyt kahdeksan megapikselin kennoon, mutta takakamerassa on pidättäydytty 12 megapikselin kennossa. Aukkoluku on molemmissa kameroissa f/1,7. Uutta on kuitenkin konenäön hyödyntäminen kamerasovelluksessa: Galaxy S8:lla voi esimerkiksi suorittaa nettihakuja kameralle osoitetun tekstin perusteella.

Galaxy Note 7:stä tuttu iirisskanneri on tulossa Galaxy S8:aan, mutta kotinäppäimen poistamisen takia sormenjälkilukija on sijoitettu puhelimen takapuolelle.

Evan Blassin mukaan Galaxy S8 julkistetaan 29. maaliskuuta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

mcmopo
mcmopo

2

Oli harkinnassa ostaa mutta kyseinen näyttökoko menee jo niin suureksi että ei voi kuin unohtaa kyseisen puhelimen. Lisäksi edgeä en tule ikinä ostamaan. Itse olen käyttänyt kauan samsungin puhelimia mutta nyt taitaa olla aika hypätä pois kelkasta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja