HTC härnää fanejaan – Uusi puhelin taas tulossa

Manu Pitkänen
16. maaliskuuta, 2017 12:17

Tammikuussa julkistetut HTC U Ultra ja U Play eivät jääneet HTC:n kevään ainoiksi uusiksi puhelimiksi, vaan lisää on tulossa jo ensi viikon alussa.
HTC nimittäin paljasti järjestävänsä julkistustilaisuuden maaliskuun 20. päivänä. Tilaisuutta markkinoidaan Spring is Coming -onelinerilla, mutta yhtiö ei kuitenkaan paljasta tarkalleen mistä on kyse. Keväisin HTC on monien muiden Android-merkkien tapaan esitellyt todellisen lippulaivapuhelimensa ja yhtiö on jo luvannut tuoda markkinoille Snapdragon 835 -pohjaisen puhelimen. Ensi viikon maanantai voisi olla sopiva ajankohta HTC 11:n esittelylle.
U Ultran ja U Playn julkaisu voi kuitenkin olla merkki siihen suuntaan, että Snapdragon 835 -pohjainen puhelin olisi tulossa vasta myöhemmin markkinoille. Näin ollen ensi viikon julkistuksen aiheena voisi olla alemman hintaluokan puhelimet.
Tilaisuutta on markkinoitu HTC Taiwanin Facebook-sivuilla, mutta yhtiön kansainvälisellä Facebook-sivulla asiasta ei ole mainintaa. Voi olla, että HTC esittelee vain Taiwanin markkinoille räätälöidyn mallin.

Lue myös nämä
Tägit
Android HTC HTC 10 HTC U Ultra HTC U Play HTC 11
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.