Vaihtoehto iPhonelle ja Galaxy S7 – Tällainen on HTC U Play

Manu Pitkänen

Vaihtoehto iPhonelle ja Galaxy S7 – Tällainen on HTC U Play
HTC esitteli tänään isojen puhelimien ystäville U Ultran, mutta pienitaskuisia kuluttajiakaan ei ole unohdettu: heille tuodaan tarjolle 5,2-tuumaisella näytöllä varustettu HTC U Play.

U Ultran tavoin U Playn takakuori on valmistettu Corningin Gorilla Glass -lasista, jonka taustalla on monikerroksinen väripinta. Teknikkan ansiosta puhelin hohtaa hieman eri värisenä valaistuksesta ja katselukulmasta riippuen. Puhelimen reunat on valmistettu alumiinista. Ulkonäöllisesti U Play ja U Ultra ovat lähes identtiset – puhelimet erottaa toisistaan koon lisäksi kameran muotoilusta: U Playssä kameraa ympäröi pyöreä rengas, kun taas U Ulrassa se on neliskanttinen.

U Playn 5,2 tuuman näyttö on tarkkuudeltaan Full HD -tasoa ja siitä on karsittu U Ultrasta löytyvä pieni kakkosnäyttö. Pääkamerasta löytyy 16 megapikselin kenno ja f/2,0-tasoinen optiikka sekä optinen kuvanvakain. Etukamerassa on niin ikään 16 megapikselin kenno. Suorituskyvystä vastaa MediaTekin Helio P10 -järjestelmäpiiri.



USB-C (2.0) on puhelimen ainoa fyysinen portti, joten musiikin kuuntelu 3,5 mm:n kuulokkeilla ei onnistu ilman adapteria.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.