Tulevasta OnePlus 5:stä vuoti vihdoin kuva ja lisää tietoja

Matti Robinson
7. kesäkuuta, 2017 18:45

Kiinalaisyhtiö OnePlus on vahvistanut, että se tulee julkaisemaan uuden huippupuhelimen kuluvan kuun 20. päivä. Suomeen laite saapuu myyntiin Elisan toimesta heti 21. päivä.
Nyt laitteesta on vuotanut vihdoin myös laadukas kuva, joka esittelee mm. iPhonen kaltaisen muotoilun sekä kaksoiskameran. Amazonin verkkosivuston koodista kalasteltiin lisäksi tietoja laitteen tekniikasta.
Alunperin Android Policen toimesta vuodettu kuva löysi tiensä myös luottovuotaja Evan Blassin käsiin, joka käytännössä vahvistaa, että kyseessä on aito puhelin. Siitä löytyy tuttu kaksoiskamera ja aiempaa pyöristetymmät reunat. Laite on tässä tapauksessa musta, mutta OnePlus on kiusoitellut myös muutamia muita värejä, joihin lukeutuu mm. kulta ja yhtiön oma väri: punainen.
Amazonin intialaissivustolta puolestaan vuoti tietoja laitteen tekniikasta. Vahingossa sivuston koodiin OnePlus 5 -mainoksen yhteydessä löysi tiensä tiedot puhelimen järjestelmäpiiristä sekä muistin määrästä. Aiempi tiedettiinkin jo aiemmin Snapdragon 835:ksi, mutta peräti kahdeksan gigatavun RAM-muisti yllättää hieman – joskin positiivisesti.
Nähtäväksi jää paljonko OnePlus pyytää 20. päivä julkaistavasta lippulaivapuhelimesta.


"OnePlus 5 powered by 2.35GHz octa-core Snapdragon 835 processor and 8GB of RAM will release on 22 June 2017 as an exclusive at Amazon.in."

-- Evan Blass (@evleaks) June 7, 2017

Lue myös nämä
Tägit
OnePlus
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.