Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusi OnePlus 5 myyntiin 2 viikon päästä, yksinoikeus Elisalla

Puhelinvertailu

Uusi OnePlus 5 myyntiin 2 viikon päästä, yksinoikeus Elisalla
Kiinalaisyhtiön kuumasti odotettu huippupuhelin OnePlus 5 on saanut vihdoin julkaisupäivän. Elisa kertoo, että OnePlussan uutuus julkaistaan 20. kesäkuuta eli tasan kahden viikon päästä.

Juhannusviikon tiistaina julkaistavaa puhelinta varten Elisa pystyttää heti seuraavana päivänä neljä pop-up-myymälää, josta kiireisimmät voivat saada uuden huippupuhelimen jo juhannusrientoihin. Suomessa myynti alkaa siis 21. päivä kesäkuuta.

Elisalla on aiemminkin ollut Suomessa yksinoikeus OnePlussan puhelimiin ja niiden suosio on ollut varsin suurta. Elisan mukaan OnePlus on ollut henkilöasiakkaiden myydyin puhelin jo puolen vuoden ajan ja kiinnostus kiinalaisyhtiön laitteisiin on yllättänyt operaattorin kovimmatkin odotukset.

OnePlussaan odotetaan mm. huipputason kaksoiskameraa ja muita huippuominaisuuksia. Elisa lupaa ensimmäisille asiakkaille lisäksi "eksklusiivisia OnePlus-tuotelahjoja".

Pop-up-myymälät löytyvät seuraavista osoitteista neljästä eri kaupungista:

Helsinki: Elisa Kulma, Aleksanterinkatu 19
Turku: Elisa Kauppakeskus Hansa, Eerikinkatu 15
Tampere: Elisa Hallituskatu, Hallituskatu 8
Oulu: Elisa Kauppakeskus Valkea, Isokatu 25Kuvassa vuotanut kuva väitetystä OnePlus 5:stä, jota ei ole vahvistettu.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja