Tinderistä tuli Suomen tuottavin sovellus uuden Gold-tilauksen ansiosta

Manu Pitkänen
4. syyskuuta, 2017 8:57

Ilmaisena deittisovelluksena taipaleensa aloittanut Tinder on ampaissut eri puolilla maailmaa App Storen tuottavimmaksi sovellukseksi. Taustalla on viime viikolla lanseerattu uusi Tinder Gold -tilausluokka.
Tinderin monetisointi eli palvelulla rahan tekeminen alkoi vuonna 2015, kun palveluun ilmestyi Tinder Plus -tilausluokka, jonka hankkimalla käyttäjä voi kelata taaksepäin tekemiään pyyhkäisyjä sekä selata potentiaalisia deittikumppaneita eri kaupungeissa. Myöhemmin palveluun lisättiin mahdollisuus ostaa lisää Super Like -tykkäyksiä sekä parantaa omaa näkyvyyttä korttipinossa Boost-ominaisuudella.
Nyt lanseeratun Tinder Gold -tilauksen avulla käyttäjä näkee suoraan Likes you -näkymästä ne henkilöt, jotka ovat jo tykänneet sinun profiilistasi. Näin ollen tilaajan ei tarvitse pyyhkiä sokkona profiileja, vaan voi valita varmat matchit näkymästä.
Tinder Gold on toistaiseksi saatavilla ainoastaan iOS-käyttäjille. Ominaisuuden lanseeraus on siivittänyt deittipalvelun myös Suomen App Storen tuottavimmaksi sovellukseksi.

Lue myös nämä
Tägit
deittipalvelu mobiilisovellukset Tinder Tinder Gold
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.