Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tinder Gold laajenee – Näe kuka on tykännyt sinusta Tinderissä

Manu Pitkänen

Tinder Gold laajenee – Näe kuka on tykännyt sinusta Tinderissä
Deittipalvelu Tinder on laajentanut Gold-tilausluokan saatavuuden ympäri maailman. Aiemmin jo esimerkiksi Saksassa ja Britanniassa testattu ominaisuus mahdollistaa sinusta jo tykänneiden käyttäjien listaamisen omalle sivulleen.

Mikä on Tinder Gold?

Gold-tilauksen ansiosta Tinder-käyttäjän ei tarvitse erikseen pyyhkiä korttipakkaa, vaan hän näkee listattuna kaikki varmasti jo tykänneet henkilöt. Näin Gold-käyttäjä voi valita "parhaimman" tai kiinnostavimman henkilön suoraan. Sivu myös kertoo montako kertaa sinusta on tykätty palvelussa. Ominaisuudelle lienee kysyntää erityisesti suurissa kaupungeissa, joissa yhteyksiä ihmisten välille voi syntyä hyvinkin paljon. Näin ollen jatkuva pyyhkiminen ja matchit voivat tuntua puuduttavilta.

Tinderin tekemien analyysien mukaan Gold-käyttäjät saavat suunnilleen 60 prosenttia enemmän mätsejä kuin ilmaisversion käyttäjät. Gold-tilaus maksaa 4,99 dollaria kuukaudessa. Gold toimii tällä hetkellä vain iOS-käyttäjillä, mutta se on tulossa myös Androidille.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja