WhatsAppilta uusia ominaisuuksia ryhmäkeskusteluihin

Matti Robinson
15. toukokuuta, 2018 18:42

Facebookin omistama maailman suosituin viestipalvelu – ainakin toistaiseksi – WhatsApp on uudistanut ryhmien toimintaa sovelluksessaan.
Yhtiön mukaan ryhmät ovat olleet aina tärkeitä WhatsApp-kokemuksessa, ja nyt niihin tuodaan odotettuja uusia ominaisuuksia. Olipa siis kyseessä kaveriporukka, firman ryhmä tai perheen sisällä käytetty keskustelupalsta, niin uudet ryhmäominaisuudet tuovat monipuolisempia mahdollisuuksia ryhmäkeskusteluihin.
Tässä uudet ominaisuudet:
Kuvaus: Nyt ryhmille voi antaa kuvauksen, jossa kerrotaan lyhyesti esimerkiksi ryhmän tarkoituksesta tai mahdollisesti kyseisellä hetkellä tärkeästä tiedosta. Uudet käyttäjän näkevät kuvauksen keskustelun ylälaidasta.
Järjestestelmänvalvoja: Järjestelmänvalvojat eli adminit voivat ryhmän asetuksista säätää kuka pääsee muuttamaan ryhmän tietoja, ikonin ja kuvauksen. Lisäksi adminit voivat poistaa toisten käyttäjien admin-oikeuksia, mutta ryhmän luojia ei voi enää poistaa ryhmästä.
Maininnat: Jos olet ollut pitkään pois ryhmän viestittelystä, niin pääset nopeasti tarkastamaan sinua koskeneet viestit @-näppäimellä, joka löytyy oikeasta alanurkasta.
Henkilöhaku: Voit hakea ryhmän jäsenistä ryhmän infosivulta.
Nämä päivitykset ja muutamia muita korjauksia saapuu Androidille ja iPhonelle päivityksessä, jonka jakelu on alkanut tänään.

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.