Nokia 8 Sirocco saa isoja uudistuksia Android Piessa

Matti Robinson
9. syyskuuta, 2018 22:15

Nokian tuotajohtaja Juho Sarvikas on kertonut Twitter-vastaukessa mukavia tietoja Nokia 8 Siroccon omistajille. Yhtiö ei ole julkaissut tiettävästi aiheesta virallista tiedotetta, mutta Sarvikkaan tweetin mukaan laite saa merkittäviä uudistuksia Android Pien myötä.
Nokia 8 Sirocco ei ole missään nimessä enää uusi laite, vaikka tämän vuoden mallistoa onkin. Joidenkin mielestä Sirocco on jäänyt Nokialta unholaan, ja yksi näistä toivoi Twitterissä kiivaasti päivityksiä laitteeseen.
Henkilön yllätykseksi tuotepomo vastasikin tweettiin ja kertoi, että laite on kyllä päivittynyt ja päivittyy edelleen pian uusilla ominaisuuksilla. Näihin lukeutuu täysin uusi Android-versio, uusi Android 9.0 Pie, sekä sen myötä mm. lisätyn todellisuuden mahdollistava ARcore-tuki.
Kamerapäivitys laitteelle on jo julkaistu ja yhtiö selvittää edelleen kasvojentunnistuksen tuomista laitteelle. Nokia 8 Sirocco saattaa kuitenkin päivityksistä huolimatta jäädä pian varjoihin, sillä huhujen mukaan yhtiöltä on tulossa pian uusi, huippukameralla varustettu lippulaivapuhelin.

Hey let's not get carried away here 😀. We already issued a camera update and you will shortly get another one with Pie with new experiences. Also ARcore support is there, 8., Etc... Facial unlock we haven't rolled out yet to our products as we are still evaluating solutions.

-- Juho Sarvikas (@sarvikas) August 31, 2018

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.