OnePlus vahvisti: OnePlus 7 saapuu 5G:llä varustetulla Snapdragon 855 -piirillä

Matti Robinson
5. joulukuuta, 2018 22:22

Piirivalmistaja Qualcommin tämän viikon konferenssissa Mauissa on esitelty uusi Snapdragon 855 -piiri, joka paitsi nostaa tehot uudelle tasolle niin tarjoaa myös 5G-yhteydet.
Tapahtumassa lavalle nousi myös suosituimpiin älypuhelinvalmistajiin Suomessa kuuluvan OnePlussan toimitusjohtaja Pete Lau. Lau kertoi OnePlussan pitkäaikaisesta yhteistyöstä Qualcommin kanssa, jonka johdosta jokainen yhtiön huippulaite koko historian ajan on pitänyt sisällään Qualcommin Snapdragon 800 -sarjan piirin.
Tämä jatkuu Laun mukaan myös ensi vuonna, jolloin yhtiön tuleva lippulaivalaite tulee sisältämään juuri esitellyn Snapdragon 855 -piirin. Jo aiemmin tämä oli käytännössä itsestäänselvyys, koska näin on ollut aiempinakin vuosina.
Aiemmin Pete Lau on kertonut, että OnePlus tulee olemaan ensimmäisten joukossa 5G-yhteyksien tuomisessa älypuhelimiin. Tämä näyttää tapahtuvan jo kesän OnePlus 7:n myötä.
Keynote-puheessaan Lau kertoi myös, että OnePlussan toiminta on kasvanut valtaisan nopeaa tahtia, ja vaikka yhtiö ei ole enää samanlainen pieni startup kuin muutama vuosi sitten, niin liikevaihto kasvoi viime vuonna peräti kaksinkertaiseksi.

We are taking the next step in our journey to the top of the global flagship market! OnePlus and @EE will join forces to deliver a #5G ready flagship in early 2019. https://t.co/NYppNZ6nYF #SnapdragonSummit pic.twitter.com/bXo0hulRmo

— OnePlus (@oneplus) December 5, 2018


Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.