Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlussalta ensimmäisten joukossa 5G-puhelin ensi vuonna

1
Matti Vähäkainu

OnePlussalta ensimmäisten joukossa 5G-puhelin ensi vuonna
OnePlussaa ei välttämättä tunneta nykyisellään maailman innovatiivisimpana älypuhelinvalmistajana, mutta loistavia ja huippuominaisuuksilla varustettuja laitteita se osaa toki tuottaa. Tulevaisuudessa OnePlus pyrkii kuitenkin vahvemmin allonharjalle, josta kertoo vihkiytyminen tulevan sukupolven 5G-verkoille.

Tästä kertoi yhtiön toimitusjohtaja Pete Lau PCMagin haastattelussa, jossa hän kertoi, että yhtiö haluaa olla ensimmäisten joukossa tarjoamassa 5G-yhteyksiä älypuhelinkäyttäjille. Niinpä OnePlus haluaa julkaista 5G-älypuhelimen ensi vuoden aikana, joka käytännössä tarkoittaa, että joko OnePlus 7 tai OnePlus 7T tulee olemaan yhtiön ensimmäinen 5G-puhelin, jos kaikki menee suunnitelmien mukaan.

Laun mukaan yhteistyö Qualcommin kanssa on ollut niin hedelmällistä, että se tulee olemaan 5G-piirien ensimmäisiä käyttäjiä. Tavoitteena on saada laite valmiiksi sopivasti Yhdysvalloissa ensi vuodeksi suunniteltujen 5G-verkkojen avajaisten yhteyteen.Yhtiö tähtää samalla amerikkalaisoperaattorien myyntiin, jossa se ei ole aiemmin ollut. Yhdysvalloissa valtaosa puhelimista myydään operaattorien kautta, mutta OnePlus on tähän asti ollut maassa tarjolla vain suoraan OnePlussan verkkokaupasta.

Pete Lauta haastateltiin tällä viikolla alkaneessa Mobile World Congress Shanghai -tapahtumassa.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Sierra117
Sierra117

1

"Yhtiö tähtää samalla amerikkalaisoperaattorien myyntiin, jossa se ei ole aiemmin ollut"
Amerikkahan voi sanoa että tämä vaarantaa kansallisen turvallisuuden ja kieltää sen laajemman myynnin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.