DNA:n 5G-verkko toimii nyt Jyväskylässä, Oulussa ja Raahessa

Janne Yli-Korhonen
4. kesäkuuta, 2020 15:56

DNA on laajentanut 5G-verkkoa Jyväskylään, Ouluun ja Raaheen, joiden myötä DNA:n 5G-verkko toimii nyt 17. paikkakunnalla. Lisäksi verkon luvataan saapuvan useille paikkakunnille lähiaikoina.
Tällä hetkellä DNA:n 5G-palvelut ovat saatavilla Jyväskylän keskustan lisäksi Harjulla, Puistolassa, Lutakossa sekä Seppälän, Tourulan ja Tuohimutkan alueilla.
"DNA:n 5G-verkon rakentaminen on edennyt Jyväskylässä suunnitellusti. Tulevina kuukausina laajennamme Jyväskylän 5G-verkkoa entisestään. Teemme jatkuvia investointeja verkkojemme kuuluvuuden ja kapasiteetin parantamiseen. Tällä tavoin huolehdimme osaltamme yhteiskunnan kannalta merkittävän verkkoinfrastruktuurin toimivuudesta ja kehittämisestä", DNA:n radioverkkojohtaja Jarkko Laari kertoo.
Oulussa 5G toimii Oulun keskustan lisäksi Martinniemessä, Linnanmaalla, Oulun yliopiston alueella, Koskikeskuksessa, Pikisaaressa, Kellossa, Pöllönperässä ja Lopakassa.
"DNA:n 5G-verkon rakentaminen on edennyt Oulun seudulla suunnitelmien mukaan. Kesän myötä laajennamme Oulun 5G-verkkoa entisestään. Investoimme jatkuvasti verkkojemme kuuluvuuden ja kapasiteetin parantamiseen. Näin huolehdimme osaltamme yhteiskunnan kannalta merkittävän verkkoinfrastruktuurin toimivuudesta ja kehittämisestä", DNA:n radioverkkojohtaja Jarkko Laari kertoo.
Raahessa puolestaan 5G:tä voi käyttää Lehmirannassa, Ollinsaaressa ja Yritysperässä.
DNA:n 5G-palvelut ovat tällä hetkellä tarjolla Jyväskylässä, Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Sipoossa, Hyvinkäällä, Turussa, Ruskolla, Raisiossa, Liedossa, Tampereella, Nokialla, Ylöjärvellä, Raumalla, Porissa, Oulussa ja Raahessa.
Lähiaikoina DNA:n 5G-verkko laajenee Kuopioon, Pirkkalaan, Heinolaan, Lahteen, Hämeenlinnaan, Vaasaan, Seinäjoelle ja Lempäälään.
Lisätietoa DNA:n 5G-palveluista saa tästä.

Lue myös nämä
Tägit
Oulu Jyväskylä DNA 5G
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.