OnePlussan uusi Instagram-tili tarjoaa paljastuksia tulevasta älypuhelimesta

Matti Robinson
24. kesäkuuta, 2020 18:34

OnePlus on jo muutamaan otteeseen vahvistanut, että siltä on tulossa uusi edullisempi älypuhelin. Nyt se julkaisi laitteen kiusoittelua varten oman Instagram-tilin.
Vuosi vuodelta OnePlussan älypuhelimet ovat kalliimpia, mutta nyt yhtiö palaa lähemmäs juuria, ainakin hinnan puolesta. Huhujen mukaan noin 300-400 euron hintainen laite julkaistaan ensi kuussa.
Virallinen vahvistus edullisemmalle älypuhelimelle saatiin eilen, kun yhtiön toimitusjohtaja julkaisi tiedotteen OnePlussan virallisessa foorumissa. Samassa tiedotteessa oli myös linkki uuteen Instagram-tiliin, joka vaatii hyväksynnän.
Tilin nimi on "onepluslitezthing", jolla viitataan laitteen huhuttuihin nimiin. Syystä tai toisesta OnePlus ei ole lisännyt viimeisintä huhua, OnePlus Nord, listaan.
Instagram-tililtä paljastuu arvoituksia ja kuvia, joissa juhlitaan "uutta alkua" (#NewBeginnings). Arvoituksista on selvinnyt jo ainakin laitteen julkaisu, joka vahvistuu juuri ensi kuulle.
Uusimmasta arvoituksesta Instagram-kommentoijat ovat päätelleet, että nimi olisi Nord tai että numerolla haettaisiin heksadesimaalien avulla värikoodia siniselle värille.

View this post on Instagram

Roses are red and their leaves are green, but the key to their growth usually comes in... well, blue. Perhaps not the most poetic riddle, but it does actually give some good hints. What's your answer to: ------ 0178210? Put the answer in a comment below, and post a screenshot of all three answers (Yes, there's more questions) on your IG account!

A post shared by OnePlusLiteZThing (@onepluslitezthing) on

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat OnePlus
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.