Uuden OnePlus Z:n julkaisu kuukauden päässä, hinta vain puolet OnePlus 8:sta?

Matti Robinson

Uuden OnePlus Z:n julkaisu kuukauden päässä, hinta vain puolet OnePlus 8:sta?
OnePlus on jo käytännössä vahvistanut edullisemman OnePlus Z -älypuhelimen olemassaolon, joskaan mallinimestä ei ole vielä täyttä varmuutta. Nyt tiedot kertovat, että julkaisu voi olla jo kuukauden päästä.

Android Central on saanut vihiä luotettavilta lähteiltä yhtiön sisältä, että julkaisupäivä on 10. heinäkuuta. Tämän lisäksi tiedot kertovat, että julkaisu tehdään Intiassa.

Julkaisumaana Intia ei ole yllätys, sillä Suomen tavoin OnePlus on suosittu Intiassa. Intian yli miljardin hengen populaatio tekee siitä OnePlussalle huipputärkeän kauppapaikan.

Lisäksi Intiassa älypuhelinten hinnat ovat keskimäärin länsimaita pienempiä, johon sopii myös arviolta noin 300-400 euron hintainen OnePlus Z.

Uutuuden odotetaan tarjoavan tietysti teknisesti merkittävästi OnePlus 8 Pro -huippulaitteita vaatimattomampaa laitteistoa, mutta huhujen mukaan mm. näytön ja kameran osalta se ei jäisi paljon jälkeen OnePlus 8:sta, jolla on kuitenkin hintaa noin 700 euroa.Eroavaisuuksia löytyy kuitenkin huhujen mukaan erityisesti järjestelmäpiiristä, joka on merkittävästi tehokkaampi OnePlus 8:ssa.

Nähtäväksi jää pitävätkö speksit todella paikkansa, mihin hintaan OnePlus aikoo laitetta myydä, ja milloin se saapuu länteen.

Parhaat kännykkätarjoukset

Apple iPhone Xs Max – hinta laskenut -28%

Apple iPhone Xs Max
350 € Teleoutlet
450 € Multitronic
479 € Swappie

Alin hinta viikko sitten: 489 €

Xiaomi Redmi 9C NFC – hinta laskenut -20%

Xiaomi Redmi 9C NFC
79 € DNA
99 € Gigantti
99 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Xiaomi Poco M3 Pro 5G – hinta laskenut -17%

Xiaomi Poco M3 Pro 5G
99 € DNA
250 € Hobby Hall
282 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Motorola Moto G22 – hinta laskenut -15%

Motorola Moto G22
139 € Power
143 € Hobby Hall
148 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 162 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.