Huawein Y6p -älypuhelin saapui myyntiin Suomessa - hinta 179 euroa

Janne Yli-Korhonen
25. elokuuta, 2020 17:22

Huawei on kertonut Y-sarjan Y6p -älypuhelimen saapuneen nyt myyntiin valikoiduille jälleenmyyjille Suomessa.
Tämä uutuus on suunnattu nuorille ja aktiivisille käyttäjille suuren 5000 mAh akun, 64 gigatavun tallennustilan (+muistikorttipaikka) ja 4 gigatavun keskusmuistin sekä kolmoiskameran ansiosta. Taakse on laitettu 13 megapikselin pääkamera, 5 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä kahden megapikselin bokeh-linssi.
Eteen on puolestaan laitettu 8 megapikselin etukamera, joka sijaitsee 6,3-tuumaisen HD+ -näytön lovessa. Puhelimen muihin ominaisuuksiin lukeutuvat Bluetooth 5.0, 3.5 mm:n kuulokeliitin ja sormenjälkilukija.

Puhelimen käyttöjärjestelmä perustuu avoimeen Android 10 -versioon, mutta se ei sisällä Googlen palveluita kuten Google Play -sovelluskauppaa. Sovellukset ladataan ensisijaisesti Huawein AppGallerystä. AppGalleryn sovellusvalikoima kasvaa jatkuvasti, mutta on edelleen puutteellinen. AppGallerysta löytyy muun muassa Neverthink-, SmartumPay-, Foodora Finland-, Fonecta Caller-, 02 Taksi- ja Elisa Viihde -sovellukset.
Huawei Y6p on saatavilla valikoiduilta jälleenmyyjiltä ja sen suositushinta on 179 euroa. Puhelinta saa kolmessa värissä: musta, purppura ja vihreä.
Lisätietoa puhelimesta saa täältä.

Lue myös nämä
Tägit
Huawei
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.