Google Pixel 5: Tämä kaikki tiedetään (hinta, julkaisupäivä, speksit)

Petteri Pyyny
28. syyskuuta, 2020 11:13

Google tulee julkistamaan uusimman oman lippulaivapuhelimensa, Google Pixel 5 syyskuun 30. päivä pidettävässä julkistustilaisuudessa. Mutta puhelimesta tiedetään jo nyt käytännössä lähes kaikki oleellinen.
Pixel-sarjan puhelimet ovat aina Googlen omia näkemyksiä siitä, miten uusin Android pitäisi puhelimeen toteuttaa. Konseptipuhelimesta Pixel on pikkuhiljaa noussut myös varteenotettavaksi "oikeaksi" puhelimeksi, jota suosivat etenkin teknologiaan intohimoisesti suhtautuvat. Pixel-puhelinten päivitystuki on tyypillisesti Android-maailman pisin ja sen lisäksi Google tuo tiettyjä ominaisuuksia tarjolle ainoastaan Pixel-sarjan laitteille. Tosin valtaosa uutuuksista on viime aikoina liittynyt Google Assistantiin ja sen toimintoihin, joista ei ole vielä(kään) juuri iloa suomalaisille.

Google Pixel 5 speksit


Speksien suhteen puhelimesta veikkaillaan tyypillistä keskihintaluokan laitetta, joka ei edes yritä kilpailla tuhannen euron Android-laitteita vastaan. Tätä sisuskaluihin veikataan tällä hetkellä saapuvaksi:

Hinta?


Hinnoittelun pitäisi sijoittua alle 700 dollariin, eli Suomen hinta pitäisi olla arvonlisäverojen kanssa alle 700 euron tasoa.

Julkaisupäivä?


Kuten sanottua, Pixel 5 julkaistaan 30.9.2020 järjestettävässä tapahtumassa. Tyypillisesti Googlen Pixel-tuotteet tulevat myyntiin välittömästi, ainakin osassa maista, heti julkaisun jälkeen.

Lue myös nämä
Tägit
Google Pixel 5
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.