Instagram haluaa, että katsot Kelat-videoita ja ostat kauppapaikalta - navigointipalkkiin muutoksia

Janne Yli-Korhonen
12. marraskuuta, 2020 21:01

Instagram tekee kotinäkymään ja sovelluksen käyttämiseen muutoksen, sillä navigointipalkki saa uudet painikkeet Kelat-videoiden ja Instagram-kaupan muodossa. Asiasta kerrotaan Facebookin blogissa.
Alareunan navigointipalkkiin ilmestyy piakkoin omat painikkeet Kelat-videoille sekä kauppapaikalle. Kelat-videot ovat Instagramin kopio TikTokin lyhyille videoille, kun taas kauppapaikka helpottaa erilaisten tuotteiden, kuten vaatteiden ostamista.
Muutoksen myötä 'lisää uusi julkaisu' -painike sekä ilmoitukset -painike siirtyvät yläreunaan yksityisviestien vierelle.

Instagramin mukaan tämä on iso muutos hetkeen ja samalla tapa, jolla Instagram pysyy merkittävänä ja tuoreena käyttäjille. Blogikirjoituksessa myös kerrotaan, että Instagram jatkaa palautteen kuuntelua ja jatkaa sovelluksen parantamista. Tosin en tiedä, kuka tällaista muutosta halusi, ja Instagramin twiitti on kerännyt muutoksesta enimmäkseen negatiivista palautetta.
Hiljattain Instagram teki muutoksen fiidiin uusien ehdotusten muodossa.

Some changes are coming to Instagram 👀

Today you'll start seeing a Reels tab and a Shop tab on your home screen ✨https://t.co/6CKOiucokx pic.twitter.com/fdMOI8Dhya

-- Instagram (@instagram) November 12, 2020

Lue myös nämä
Tägit
Instagram
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.