Motorolalta jälleen uusi halpapuhelin - Moto E7 tarjoaa 129 eurolla 48 MP:n kameran ja ison akun

Janne Yli-Korhonen
24. marraskuuta, 2020 16:03

Lähinnä edullisemman hintaluokan laitteisiin keskittyvä Motorola on jälleen julkistanut uuden halpapuhelimen. Nyt julkaistu Moto E7 on vain 129 euron hintainen puhelin, mutta varustukseen on saatu 48 megapikselin pääkamera sekä 4000 mAh akku.
Kuvia siis otetaan enimmäkseen 48 megapikselin pääkameralla, joka hyödyntää Quad Pixel -teknologiaa. Motorola kehuu kameran olevan hintaisekseen uskomattoman hyvä. Pääkameran viereltä löytyy vaatimaton 2 megapikselin makrokamera. Edessä on puolestaan 5 megapikselin kamera omakuvia varten.

Näyttö on kooltaan 6,5-tuumainen ja se hyödyntää HD+ -resoluutiota. Näytön yläreunassa on lovi etukameraa varten. Sisälle on puolestaan saatu 4000 mAh akku, josta varmasti riittää muiden Motorolan puhelimien tapaan virtaa pariksi päiväksi.

Aqua Blue -väri


Muihin ominaisuuksiin lukeutuvat sormenjälkilukija, 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa, USB-C -liitäntä ja 3.5 mm:n kuulokeliitin. NFC:tä laitteessa ei ole ja puhelin tulee saataville jo vanhemmalla Android 10 -käyttöjärjestelmällä.
Motorola Moto E7 on saatavilla Suomessa 30. marraskuuta alkaen värivaihtoehdoilla Aqua Blue, Mineral Grey ja Satin Coral hintaan 129,00 euroa
Aiheeseen liittyvää: Motorola Moto G9 Play arvostelu.

Motorola Moto E7 tekniset tiedot

Lue myös nämä
Tägit
Motorola Moto E
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.