Apple lisäsi paremman videopuhelutuen vanhoille iPhone-malleille kaikessa hiljaisuudessa

Matti Robinson
2. joulukuuta, 2020 20:02

Videopuhelut ovat olleet tämän vuoden yksi suurimmista sovellustrendeistä, joka näkyy mm. Applen suosituimpien ilmaissovellusten listoilla. Zoomin ja muiden käyttö on räjähtänyt pandemian aikana, ja Apple tiedosti sen myös tämän vuoden iPhone-julkistusten spekseissä.
Kauan toivottu parempi videopuhelutarkkuus löysi tiensä iPhone 12 -malliin, kun Apple lisäsi virallisesti Full HD -tuen FaceTimeen. Tämä erotti uudet iPhone-mallit vanhoista, kunnes Apple päivitti myös vanhat.
Yhtiö ei tästä kummemmin tiedotteita julkaissut, vaan päivitys tapahtui kaikessa hiljaisuudessa, ja vasta hiljattain brasilialaisjulkaisu MacMagazine on sen bongannut.
Apple lisäsi tuen iOS:n 14.2-versiossa kaikille vanhemmille iPhone-malleille aina iPhone 8:sta uudempiin. Vanhemmilla laitteilla Full HD -tasoa ei tosin tueta kuin WiFi-verkoissa, joka selittäytynee 5G:n puutteella.
Tuettuihin laitteisiin kuuluuu iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone SE (2020), iPhone 11, iPhone 11 Pro ja iPhone 11 Pro Max tietysti uusien iPhone 12 -mallien lisäksi.

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.