Alkon ostokset voi nyt maksaa MobilePaylla

Janne Yli-Korhonen
18. kesäkuuta, 2021 14:40

Mobiilimaksaminen laajenee jälleen Suomessa, sillä kesäkuusta alkaen Alkossa voi maksaa ostoksensa puhelimella MobilePayn avulla. Maksaminen MobilePaylla onnistuu myymälöissä sekä Alkon verkkokaupassa, jossa verkkokauppaostosten määrä lähes kaksinkertaistui koronapandemian aikana.
"Käteisen sijaan muut maksutavat yleistyvät myös Alkossa. Alkon myymälöissä yli 70 prosenttia ostoksista maksetaan kortilla ja myös digitaalisia maksutapoja on meiltä paljon kysytty. Nyt maksupääteuudistuksen myötä pystyimme ottamaan käyttöön MobilePayn", kertoo Alkon liiketoimintajohtaja Kari Pennanen.
MobilePaylle yhteistyö Alkon kanssa on tärkeä. MobilePayn käyttö kassalla maksamisessa kasvaa koko ajan ja Alkon yli 360 myymälän valtakunnallinen verkosto tuo merkittävän lisän MobilePayn käyttöpaikkaverkostoon, joka jo nyt koostuu lähes 30 000 maksupaikasta.
"MobilePayn käyttöympäristöt tulevatkin yhteistyön myötä yhä lähemmäs jokaisen suomalaisen arkea, sillä jatkossa kauppareissut voi hoitaa kokonaisuudessa pelkästään puhelimella maksaen – MobilePay kun käy maksutapana myös kaikissa päivittäistavarakaupoissa, joiden kyljessä Alkot yleensä sijaitsevat", toteaa MobilePayn Suomen vt. toimitusjohtaja Noona Puusniekka.

Lue myös nämä
Tägit
verkkokauppa mobiilimaksaminen MobilePay Alko
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.