Asuksen uudet ROG Phone 5S -pelipuhelimet sisältävät Snapdragon 888 Plus -järjestelmäpiirin

Janne Yli-Korhonen
16. elokuuta, 2021 14:54

Maaliskuussa julkistetut Rog Phone 5, Rog Phone 5 Pro ja Rog Phone 5 Ultimate pelipuhelimet saavat nyt seuraajat ROG Phone 5s ja ROG Phone 5s Pro puhelimien muodossa.
Uutuuksista ensimmäinen korvaa Rog Phone 5 -perusmallin, kun taas jälkimmäinen korvaa aiemmat Pro- ja Ultimate -versiot.
Merkittävin uudistus on Snapdragon 888 Plus -piirin käyttäminen, joka korvaa Snapdragon 888 -piirin. Plus-piiri luonnollisesti tarjoaa hieman tehokkaampaa suorituskykyä vaativiin peleihin.
Lisäksi näytössä käytetään nyt 360 hertsin kosketusnäytetaajuutta, kun edeltäjissä se on 300 hertsiä.


Muita uudistuksia ei ole. Laitteissa on 6,78-tuumaiset näytöt Full HD+ -tarkkuudella ja 144 hertsin virkistystaajuudella. Virtaa antaa mehevä 6000 mAh akku, joka tukee 65 watin latausta. Puhelimissa on myös eteenpäin suunnatut stereokaiuttimet. Ääntä voi myös kuunnella 3.5 mm:n kuulokeliitännän kautta.
Pro-malli eroaa tavallisesta versiosta takaosan ROG Vision -näytöllä sekä kahdella ylimääräisellä kosketusanturilla, joita voi hyödyntää pelaamisessa.


ROG Phone 5s Pro on saatavilla mustassa Phantom Black -värissä ja ROG Phone 5s puolestaan mustan lisäksi valkoisessa Storm White -värissä.

Asus kertoo, että uudet versiot tulevat saataville, kun loput edeltäjämalleista saadaan myytyä. Ensimmäiseksi laitteet tulevat saataville Kiinassa ja Taiwanissa, mutta nähtävästi myöhemmin myös Euroopassa.
ROG Phone 5 -sarjan hinnat alkoivat 799 eurosta, joka on myös todennäköinen hinta uusille malleille.
Lisätietoja:
Asus ROG Phone 5s tekniset tiedot
ASus ROG Phone 5s Pro tekniset tiedot

Lue myös nämä
Tägit
Asus Asus ROG Phone pelipuhelin Qualcomm Snapdragon 888 Asus ROG Phone 5
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.