Galaxy Watch4 -kellot päivittyvät monipuolisemmalla unen seurannalla jo monilla muilla ominaisuuksilla

Janne Yli-Korhonen
10. helmikuuta, 2022 13:40

Samsung tuo Wear OS -käyttöjärjestelmään perustuville Galaxy Watch4- ja Galaxy Watch4 Classic-kelloille uuden päivityksen 9. helmikuuta alkaen.
Samsung myös lupaa tuoda kelloille pitkään päivityksiä. Huippupuhelimien lisäksi myös kelloille tuodaan neljän vuoden ajan päivityksiä.
Päivityksen myötä kellot saavat monipuolisemman unen seurannan, joka auttaa käyttäjää kehittämään parempia nukkumistottumuksia.
Samsungin mukaan kello seuraa käyttäjän unirytmiä seitsemän päivän ajan, jonka jälkeen kello nimeää käyttäjälle jonkin kahdeksasta eläimestä kuvaamaan käyttäjän unityyppiä.
Tämän jälkeen kello opastaa käyttäjää neljän tai viiden viikon ajan erilaisilla tehtävillä, uneen liittyvillä artikkeleilla ja meditaatioon liittyvillä ohjeilla, joiden avulla käyttäjän unen laatua pyritään parantamaan.
Lisäksi uneen liittyen kellot sammuttavat Samsung SmartThings-laitteet automaattisesti, kun kello tunnistaa käyttäjän nukahtaneen.
Toinen päivityksen tuoma merkittävä uudistus liittyy treenaamiseen.
Samsung Health -sovellukseen tulee tarkempaa tietoa käyttäjän terveydestä ja sen edistymisestä. Juoksijoille ja pyöräilijöille tuodaan uusi intervallitavoiteominaisuus, joka antaa käyttäjälle mahdollisuuden asettaa etukäteen harjoituksen keston, matkan ja sarjojen määrän. Näiden avulla kello osaa myös opastaa parempaan harjoitteluun.
Lisäksi päivitys tuo mukanaan uusia kellotauluja ja kelloille voi myös hankkia uusia rannekkeita.
Google Assistant ei vieläkään päivityksen mukana kelloille saavu, mutta Samsung kertoo sen tulevan seuraavien kuukausien aikana.

Kaikki päivityksen tuomat uudistukset Samsungin mukaan


Katso kaikki Galaxy Watch 4 -mallit:


Juttu julkaistu alkuperäisesti 8.2.2022. Päivitetty 10.2. Päivitys saatavilla myös Suomessa, lisätty Samsungin kertomat tiedot uudistuksista.

Lue myös nämä
Tägit
Älykello päivitys Samsung Galaxy Watch4 Samsung
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.