OnePlus 11 -konseptipuhelimessa on sinisenä hehkuva nestejäähdytys

Janne Yli-Korhonen
27. helmikuuta, 2023 10:10

OnePlus on tänään esitellyt uuden OnePlus 11 -konseptipuhelimen, jossa käytetään Active CryoFlux -jäähdytysteknologiaa. OnePlus esitteli OnePlus 11 -konseptipuhelimen Mobile World Congress (MWC) 2023 -messuilla Barcelonassa aiempien vihjailujen mukaisesti.
OnePlussan uusin konseptipuhelin erottuu muista läpinäkyvän takakannen ansiosta.
Läpinäkyvä takaosa tarjoaa näkymän Active CryoFlux -jäähdytysjärjestelmän putkistosta, jossa jäänsininen Active CryoFlux -neste virtaa kameramoduulin ympärillä.
Active CryoFluxin jäähdytysjärjestelmän luvataan alentavan puhelimen lämpötilaa pelaamisen aikana jopa 2.1 astetta, mikä parantaa pelin kuvanopeutta 3-4 asteella ja 1,6 astetta latauksen aikana, minkä ansiosta puhelimen latautuu 30-45 sekuntia nopeammin.

"Active CryoFlux -jäähdytysjärjestelmän ytimessä on pietsosähköinen keraaminen mikropumppu, joka on liitetty ylemmän ja alemman kerroksen väliin oleviin putkiin. Mikropumppu on kooltaan alle 0,2 cm2, ja se mahdollistaa jäähdytysnesteen kiertämisen putkistojen ympärillä ilman, että OnePlus 11 -konseptipuhelimen paino tai paksuus kasvaa merkittävästi", kerrotaan OnePlussan tiedotteessa jäähdytysjärjestelmästä.

Koska kyseessä on konseptipuhelin, se ei tule myyntiin. Active CryoFlux -jäähdytysjärjestelmä saattaa joskus päätyä myytäviin laitteisiin asti.


Muuten OnePlus 11 -konseptipuhelin muistuttaa tavallista OnePlus 11 -puhelinta. Arvostelun OnePlus 11 -mallista voit lukea täältä.

Lue myös nämä
Tägit
jäähdytys älypuhelin konsepti OnePlus Mobile World Congress
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.