Sonyn Xperia 1 V nyt ennakkomyynnissä - kaupan päälle WH-1000XM5 -kuulokkeet

Janne Yli-Korhonen
12. kesäkuuta, 2023 11:40

Sony julkisti Xperia 1 V -huippupuhelimen toukokuussa. Laite on nyt tullut ennakkomyyntiin Suomessa ja toimitukset käynnistyvät heinäkuun alussa.
Ennakkomyynti alkoi 12. kesäkuuta. Rajoitetun ajan Xperia 1 V:n ennakkotilaajat saavat oston yhteydessä Sonyn uusimmat, palkitut WH-1000XM5-vastamelukuulokkeet. Tämä kampanja on voimassa 31.7. asti. Lisätietoa kampanjasta saa täältä.
Xperia 1 V:n suositushinta on 1 399 euroa. Se on saatavana mustana, platinanhopeana ja khakinvihreänä.


Xperia 1 V on Sonyn tämän vuoden kärkimalli. Se toimii seuraajana Puhelinvertailun testaamalle Xperia 1 IV -puhelinmallille.
Xperia 1 V:ssä on panostettu vahvasti kuvaamiseen.
Xperia 1 V:n takana on 24 mm:n objektiivi 2-kerroksisella Transistor Pixel stacked CMOS -kuvakennolla, joka on noin 1,7 kertaa suurempi kuin edeltäjänsä kuvakenno. Sonyn mukaan tämä kenno tuottaa jopa tuplasti paremman suorituskyvyn hämärässä edeltään verratessa.
Sony Xperia 1 V:n takakamerat
Laitteen etupuolella on 6,5-tuumainen 4K-OLED-näyttö 120 Hz:n virkistystaajuudella ja äänentoistosta vastaavat stereokaiuttimet.
Sisältä löytyy Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiiri, 12 gigatavua RAM-muistia, 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa ja 5000 mAh akku, joka tukee langallista ja langatonta latausta.
Sony Xperia 1 V mustana, valkoisena ja vihreänä
Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

Lue myös nämä
Tägit
hinta Sony Xperia 1 V Sony Xperia Sony
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.