Samsungin tekoälyä hyödyntävää kuvankäsittelysovellusta voi nyt käyttää Samsungin huippupuhelimilla

Janne Yli-Korhonen
22. kesäkuuta, 2023 12:20

Samsungin tekoälyä hyödyntävä kuvankäsittelysovellus Galaxy Enhance-X on tähän mennessä toiminut vain Galaxy S23 -sarjan laitteilla, mutta nyt sovellusta pääsee käyttämään muillakin Galaxy-laitteilla.
Sovelluksen voi ladata Galaxy Storesta Galaxy S23 -sarjan lisäksi Galaxy S22-, Galaxy S21-, Galaxy S20- ja Note20 -sarjan laitteille sekä taittuvanäyttöisille Z Fold4-, Z Flip4-, Z Fold3-, Z Flip3-, Z Fold2-, Z Flip 5G- ja Z Flip LTE-puhelimille, joissa on One UI 5.1 tai uudempi käyttöliittymä.
Sovellus tulee myöhemmin saataville myös Galaxy A-sarjan puhelimille ja Galaxy-tableteille.
Galaxy Enhance-X -sovelluksella kuviin voi tehdä erilaisia muokkauksia ja parannuksia, kuten HDR- ja moaree-tehosteiden korjaamista, poistaa varjoja ja korjata linssin vääristymiä. Sovelluksella voi myös muokata vanhoja filmikuvia.
Sovelluksen käyttäminen on helppoa. Sovelluksessa on Magic-painike, joka automaattisesti parantaa kuvien yksityiskohtia. Jos sen tekemään tulokseen ei ole tyytyväinen, voi muokkausta tehdä myös manuaalisesti.

Lue myös nämä
Tägit
kuvankäsittely mobiilisovellukset Samsung Galaxy S21+ Samsung Galaxy S21 Ultra Samsung Galaxy S21 Samsung Galaxy S22 Ultra Samsung Galaxy S22 Plus Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S23+ Samsung Galaxy S23 Ultra Samsung Galaxy S23 Samsung Galaxy Store Samsung
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.