Tällä aikataululla OnePlussan laitteet saavat Android 14 -versioon perustuvan OxygenOS 14 Beta -päivityksen

Janne Yli-Korhonen
20. syyskuuta, 2023 13:29

OnePlus on jo julkistanut vakaan version OxygenOS 14:sta, vaikka Google ei vielä ole virallisesti julkaissut vakaata versiota Android 14 -versiosta. Ensimmäisenä uusi versio on luvassa OnePlus 11 -laitteelle marraskuussa.
Myös muut OnePlussan laitteet alkavat pian saamaan avointa beetaversiota OxygenOS 14 -ohjelmistosta, sillä yhtiö julkaisi virallisen aikataulun keskustelualustallaan.
OnePlussan mukaan OxygenOS 14 Open Beta julkaistaan lokakuun aikana OnePlussan ensimmäiselle tabletille, OnePlus Padille. Puhelimien osalta päivitys tulee kuun aikana näille laitteille: Nord 3, 11R, 10 Pro ja 10T.
Marraskuun aikana muut laitteet saavat päivityksen.
Näitä laitteita ovat: 10R, 9 Pro, 9, 9R, 9RT, 8T, Nord CE 3, Nord CE 3 Lite, Nord N30, Nord 2T ja Nord CE 2 Lite.
Kyseessä on siis vielä beetaversio, mutta tämä tarkoittaa, että vakaan version pitäisi saapua muutaman viikon jälkeen, kun beetaversio on laitteelle saapunut. Käytännössä vakaan version voi odottaa saapuvan omalle OnePlus-laitteelle ennen vuoden vaihtumista.
OnePlus toki huomauttaa, että aikataulut saattavat muuttua.
Android 14 tuo mukanaan useita uudistuksia ja parannuksia. Lisäksi OxygenOS 14 -ohjelmisto sisältää joitakin OnePlussan omia lisäyksiä. Keskeisin tällainen ominaisuus on Trinity Engine -suorituskykyalusta, joka parantaa suorituskykyä ja säästää akkua.

Lue myös nämä
Tägit
OnePlus Android 14 OxygenOS
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.