1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

iPhone 5C - "Halpa iPhone"

Viestiketju Apple -osiossa. Ketjun avasi dRD 20.08.2013.

  1. dRD

    dRD I hate titles Ylläpitäjä

    Viestejä:
    8,312
    Kiitokset:
    191
    Pisteet:
    143
    Mitäs mieltä olette, onko tuolle huhutulle halpis-iPhonelle tarvetta/kysyntää?

    Puhelinhan ei nyt sinänsä kovin halpis ilmeisesti tule olemaan, hintahaarukka mitä olen ymmärtänyt, pyörii huhuissa 250 ja 400 euron välissä..
     
  2. Taeco

    Taeco Active member

    Viestejä:
    483
    Kiitokset:
    134
    Pisteet:
    53
    Ekasta lauseesta taitaa puuttua sana:D

    Anyway, kun Apple sen julkaisee, kyllä sitä ostetaan. Kuinka moni iPhonea ilman jäänyt lapsi saakaan nyt tämän joululahjaksi. Monet pitävät käyttöjärjestelmästä, mutta nykyisessä taloustilanteessa eivät halua maksaa aivan niin paljon puhelimesta. Tämä on kuitenkin luultavasti suunnilleen saman hintainen, kuin nelonen nyt - miksi ostaa 3v vanha puhelin, kun uudempaakin on tarjolla? Kyllä sille ostajia löytyy ihan yhtä lailla, kuin nelkulle nyt.
     
  3. dRD

    dRD I hate titles Ylläpitäjä

    Viestejä:
    8,312
    Kiitokset:
    191
    Pisteet:
    143
    Kappas, korjailin :)


    Varmaan ihan totta. Sinänsä tietty hinnoittelu on jännä silti, jos se esim. yli 300 euroa maksaa. Jotenkin ajattelen, että se on paljon rahaa sekin, kun sitten 200e hintaluokasta löytyy ihan jees tarjontaa sekä WP että Android -puolelta. Mutta joo, toki iOS itsessään riittää syyksi monelle ja sinänsä ymmärränkin sen.
     
  4. Datanen

    Datanen Guest

    Viestejä:
    5,322
    Kiitokset:
    68
    Pisteet:
    108
    Itse ostaisin mieluummin samanhintaisen Android luurin koska minun mielestäni siitä saisi rahalle enemmän vastinetta.
     
  5. mrl586

    mrl586 Regular member

    Viestejä:
    233
    Kiitokset:
    13
    Pisteet:
    28
    Se on iPhoneksi halpa.
     
  6. WWTV

    WWTV Regular member

    Viestejä:
    312
    Kiitokset:
    57
    Pisteet:
    38
    Kyllähän se kaupaksi käy. Vuotaneet kuvat kuorista ovat kuitenkin todella rumia tohon hintaluokkaan. Kilpailijoilla on tossa hinnassa huomattavasti komeampia kuoria tarjolla. Katteet ovat ompun tyyliin varmaan hyvin kohdallaan.
     
  7. Linkit

    Linkit Newbie

    Viestejä:
    7
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    3

    Aivan samaa mieltä. Alkaa muutenkin Apple jäämään kehityksessä jälkeen. Varmasti Applellakin on jo valmiina komponentit tehdä paljon suorituskykyisempiä puhelimia, mutta markkinointi taktiikka tuntuu toimivan. Kun tuotteita parannetaan pikkuhiljaa saadaan myyntiluvut pysymään huipussa jokaisen mallin kohdalla.

    Ajattelin itse seuraavaksi vaihtaa luuria, kun saadaan Samsung Galaxy Note III markkinoille o_O
     
  8. gggz

    gggz Member

    Viestejä:
    1
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11

    Mitä tarkoitat suorituskyvyllä? Tätä kuulee aika paljon että iPhone olisi jotenkin "jäljessä", mutta en oikein ymmärrä mitä yleensä tarkoitetaan. Tietysti näytön koko on pienempi, mutta se on täysin mielipidekysymys, eikä mielestäni "speksi", jota pitäisi parantaa välttämättä. Isompinäyttöinen malli olisi toki nykyisen lisäksi hyvä. Jos puhutaan suorituskyvystä, eli prosessoritehosta ja grafiikasta niin iPhone pärjää kyllä todella hyvin testien mukaan, varsinkin grafiikkaosastolla:

    CPU http://www.anandtech.com/show/6914/samsung-galaxy-s-4-review/4
    GPU http://www.anandtech.com/show/6914/samsung-galaxy-s-4-review/5

    Vanhat testit, iPhone 5:n julkaisuaikaan: http://www.anandtech.com/show/6324/the-iphone-5-performance-preview

    Muutenkin yleensä uusi iPhone on aina ollut markkinoiden suorituskykyisin, en tiedä miten sitä voisi parantaa enemmän kuin "pikkuhiljaa". Tämän lisäksi iOS käyttää resursseja huomattavasti tehokkaammin kuin Android, ja on ollut täysin sulava jo ekasta versiosta lähtien. iPhone 5:lla kaikki ohjelmat käynnistyy "heti" ja raskaatkin webbisivut renderöidään viiveettä ja skrollaus ei lagaa. Minusta iPhonen suorituskyky ihan tavallisessa käytössä on täysin omaa luokkaansa.

    Aiheeseen sen verran että iPhone 5C on erittäin hyvä lisäys ja hintaluokassaan kilpailukykyinen (jos iPhone 5:n speksit). Laitteessa on "uutuudenviehätys" eli ei tarvi ostaa vanhaa mallia jos haluaa säästää. Luulisin että tämä seikka lisää myyntiä vs. vanhojen mallien myynti.
     
  9. Datanen

    Datanen Guest

    Viestejä:
    5,322
    Kiitokset:
    68
    Pisteet:
    108
    Iphone 5 mallin ( En tarkoita 5C mallia) suurin ongelma on mielestäni sen rauta. Samanhintaisessa Android mallissa on usein esim suurempi ja parempi näyttö. Itse en enää ostaisi noin 4" tuuman näytöllistä puhelinta 600 euron hintaluokassa.
     
  10. mcmopo

    mcmopo Active member

    Viestejä:
    1,507
    Kiitokset:
    15
    Pisteet:
    68
    Moni ottaisi mielellään puhelimen pienemmällä näytöllä ja kunnon tehoilla mutta markkinoilta meinaa puuttua tuollaiset puhelimet tyystin. Iphonen ostoon on esteenä monella tosiaan ollut tuo hinta-
     

Jaa tämä sivu