MWC: Nokian puhelimiin Skype

8
Matti Robinson

MWC: Nokian puhelimiin Skype
Nokia ja Skype kertoivat tänään yhteistyöstä, jonka tuloksena Skype integroidaan uusiin Nokialaisiin. Ensimmäisenä Skype-puhelimena toimii N97, johon Skype istutetaan kolmannella vuosineljänneksellä.

Merkittävintä uutisessa on se, että Skype integroituu suoraan puhelimien kontakteihin. Ilmaiset Skype-puhelut, -pikaviestit ja -paikannuspalvelut on käytettävissä N97:ssä ilman lisäasennuksia. Skype tulee asennettuna myös muihin N-sarjalaisiin ja ennen kolmannetta vuosineljännestä ostettuihin "ysiseiskoihin" sen saa ohjelmistopäivityksellä.

Skype-ohjelmisto toimii niin 3G- kuin WLAN-verkoissa ja sillä voi soittaa niin Skypen tietokone- kuin puhelinversioihinkin.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme C31 – hinta laskenut -48%

Realme C31
107 € CDON
230 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 203 €

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 94 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1149 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentit (8)

mc_mice
mc_mice

3

Itsellä ollut 1/2 vuotta skype omassa n95 8gb:ssä, ja hyvin toiminut sen mitä olen käyttänyt. Soittoja en onnistunut tekemään tuolla mutta chatti toimi hyvin.

Vastaa
Ddarud
Ddarud

5

Tälläistä on jo odotettukin. Tekniikka laahaa niin paljon kehityksen perässä. Jos ihmiset ja valmistajat vaan tajuaisivat, niin kaikki voisivat alkaa käyttämään puhelimissaan Messengeriä tai vastaavaa pikaviestiohjelmaa tekstiviestien korvaajina. Puhelut saisi kanssa ilmaiseksi mobiililaajakaistalla mutta akkua kuluttaisi kyllä vissiin hieman enemmän kun normaalit puhelut. Jos näin alettaisiin tekemään laajemmin, niin varmaan kyllä haittapuolena nousisi mobiililaajakaistojen hinnat roimasti.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
appleen kyllästynyt (vahvistamaton)

7

Onko tuo tulossa e-sarjan puhelimiin? nm. E75/55 kiinnostaisi. Sen jälkeen poljen tuon iphonen suohon, on se sen verran turha "puhelin" :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.