Palm Pre: lähes 400000 myyty, käyttäjät pettyneitä laatuun, milloin Eurooppaan?

5
Markus Lehtiniitty

Palm Pre: lähes 400000 myyty, käyttäjät pettyneitä laatuun, milloin Eurooppaan?
Palm Pretä pidetään varsinkin yhdysvaltaisessa mobiilimediassa paljon esillä yhtenä Applen iPhonen haastajana. Tässä on koottu yhteen muutama tuore uutinen Pretä koskien. Lue myös aiempia uutisiamme Palm Prestä!

* Charter Equity Researchin analyytikko Ed Snyderin mukaan Palm toimitti Pretä jakelukanaviin noin 300000 kappaletta kesäkuussa. Toukokuussa Pretä toimitettiin noin 70000 kappaletta, eli yhteensä Pren toimitusmäärät yltävät lähes 400000 puhelimeen.

Palm ei toistaiseksi vielä pysty aivan vastaamaan kysyntään. Tällä hetkellä valmistuskapasiteettia löytyy 15000 puhelimelle päivässä ja Palm tullee toimittamaan lähes miljoona puhelinta Pren kolmen ensimmäisen myyntikuukauden aikana.



Myynnin laajentuminen Eurooppaan ja Kanadaan nostanee Pren toimitusmäärät myöhemmin yli miljoonan kappaleeseen kuukaudessa, Ed Snyder ennustaa.

* Pren suhteen on törmätty myös ongelmiin. Yllättävän monet käyttäjät ovat raportoineet laatuongelmista. Erityisesti on valitettu viallisista näytöistä, ongelmista liukukannen kiskojen kanssa ja rakenteen kahden erillisen osan välin väljyydestä.

Ongelmia on esiintynyt myös pölyn kerääntymisestä näytön taakse sekä akun toiminnan ja kaiuttimen äänenlaadun osalta. Selkeää tietoa laatuongelmien laajamittaisuudesta ei kuitenkaan ole.

* Nykyinen Palm Pre on CDMA-verkkojen puhelin, joka tarkoittaa, että se ei toimi Euroopassa, jossa käytössa ovat GSM-verkot. Prestä on kuitenkin tulossa GSM- ja 3G (WCDMA) -verkkoja tukeva Eurooppa-malli. Aikataulultaan tämä ajoittunee jonnekin vuoden 2009 viimeiselle neljännekselle eli loka-joulukuulle.

Palm ei ole vielä kertonut euro-Prestä mitään virallisia tietoja, mutta YouTube-palveluun on lisätty video, jolla esiintyy GSM- ja 3G-verkkoja tukeva Pre. Video on kuvattu Vietnamissa.

Kyseinen video löytyy alta:


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -44%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 86 €

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -30%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
125 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Kommentit (5)

EmDzei
EmDzei

2

Mikäli puhelimen on tarkoitus olla kytky, niin toivottavasti DNA saa tämän kulkakimpaleen sitten. Applen iPhonet on menetetty jo TeliaSoneralle. Mieluiten ilman mitään kytkysopimusta.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
erpe (vahvistamaton)

4

Jos tulee kytkynä, niin kyllä saunalahti ois paras. Halvat hinnat ja elisan 3G-verkko.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
po (vahvistamaton)

5

Esittelen itseni teille: Lindsey DURAND
olet lainaa tutkimus- tai nostaa toimintaa joko hankkeen tai ostaa asunnon, mutta valitettavasti pankki pyytää sinua olosuhteisiin, joissa et sentään olen yksilön j "tarjoaa lainoja vaihtelee 2000-500 000 ihmistä ovat kaikki pystyvät täyttämään myös korko on 3% vuodessa. joko tarvitset rahaa muista syistä; n hesietez yhteyttä minuun enemmän informations.merci olemaan yhteyttä minuun mail: financeetpret96@gmail.com
Mainoksen tila: Yksityinen

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.