Nokian sähköpostipalvelu ylitti miljoonan käyttäjän rajan

1
Markus Lehtiniitty

Nokian sähköpostipalvelu ylitti miljoonan käyttäjän rajan
Nokian ilmainen Ovi Mail -sähköpostipalvelu on saavuttanut miljoonan aktivoidun käyttäjätilin rajan, kertoo Nokia lehdistötiedotteessaan. Tileistä 650 000, eli noin kaksi kolmasosaa, on luotu puhelimen kautta. Nokia ei ole toistaiseksi markkinoinut sähköpostipalveluaan lähes lainkaan.

Pääasiassa kehittyville markkinoille suunnattu Ovi Mail avattiin reilut kuusi kuukautta sitten joulukuussa 2008. Tämä tarkoittaa, että keskimäärin palveluun on siis liittynyt noin 170 000 ihmistä kuukaudessa.

Ovi Mailin ajatuksena on ennen kaikkea tarjota helppo mahdollisuus sähköpostin käyttöönottoon kehittyvillä markkinoilla, joilla ihmisillä ei välttämättä ole tietokoneita käytössään. Suosituimmat palvelun käyttömaat ovatkin Intia, Indonesia, Meksiko, Venäjä ja Etelä-Afrikka. Kaikkiaan Ovi Mail on saatavilla yli 180 maassa ja tukee 20 kieltä. Palvelun käyttöönotosta on Nokian mukaan yritetty tehdä mahdollisimman helppoa.



Eniten Ovi Mailia on käytetty Nokian puhelinmalleista 2330 classicilla, 2630:lla (juttumme kuvassa) sekä 5310 XpressMusicilla.

Ovi Mail -tilin avaaminen onnistuu joko laitteesta löytyvän sähköpostitoiminnon kautta tuoreissa Nokian puhelinmalleissa tai osoitteessa mail.ovi.com. Tallennustilaa palvelu tarjoaa yhden gigatavun ja lisäksi sen ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa roskapostisuodattimet. Palvelun sähköpostiosoitteet ovat @ovi.com-päätteisiä.

Tällä hetkellä maailman ihmisistä vasta noin joka neljännellä on sähköpostitili. Ovi Mail on suunniteltu niille kolmelle neljännekselle, joilta sähköposti vielä toistaiseksi puuttuu.

Alta löytyy YouTubesta liitettynä Ovi Mailin esittelyvideo:



Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -43%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 85 €

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -30%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
125 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.