HTC:n tulevasta Leo-huippupuhelimesta uusia kuvia ja video

2
Markus Lehtiniitty

HTC:n tulevasta Leo-huippupuhelimesta uusia kuvia ja video
HTC:n tuleva Leo-kehitysnimellinen huippupuhelin on viime aikoina ollut esillä tiheään tahtiin. Jälleen kerran mielenkiintoisesta Leosta on kuitenkin tarjolla lisätietoa.

Tällä kertaa uusien tietojen takana on ranskalainen ai.rs blog -sivusto, jonka sivuilta löytyy lisäkuvia laitteesta ja sen käyttöliittymästä. Virallista tietoa Leosta ei toistaiseksi ole, mutta julkistus lienee jo melko lähellä päätellen viime aikoina kasvaneesta vuotojen määrästä. Kuvissa on nähty Leon takakannessa PRO.THREE-teksti, joka voisi viitata Leon lopulliseksi mallinimeksi tulevan Touch Pro3.

Kuten aiemmin jo kerrottu, tulevat Microsoftin Windows Mobile 6.5 -käyttöjärjestelmällä varustetun Leon huippukohdat olemaan sen näyttö ja prosessori. Kokonaisuutta pyörittää Qualcommin yhden gigahertsin Snapdragon-prosessori, joka on HTC:n aiempien puhelinten prosessoreihin verrattuna huomattavasti tehokkaampi. Näyttö puolestaan on kooltaan valtavat 4,3 tuumaa ja tarkkuudeltaan 480x800 pikseliä ja toteutettu kapasitiivisella kosketustekniikalla. Leo tullee olemaan ensimmäinen kapasitiivinäyttöinen Windows Mobile -puhelin ja tukee myös monikosketusta. Oheisessa kuvassa Leon vierellä on 3,2 tuuman näytöllä varustettu HTC Touch Diamond2.



Muihin HTC Leon ominaisuuksiin kuuluvat viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera, GPS-paikannus, microSD-muistikorttipaikka, 3G-, HSDPA-, WLAN- ja Bluetooth-yhteydet, 3,5 mm:n standardi kuulokeliitäntä sekä 1230 milliampeeritunnin akku. Leon mitat ovat 121 x 67 x 11 millimetriä.

Leon markkinoilletuloaikataulusta tai hinnoittelusta ei toistaiseksi ole minkäänlaisia viitteitä. Kyseessä tulee kuitenkin olemaan HTC:n Windows Mobile -puhelinmalliston lippulaivamalli.



Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -43%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 85 €

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -30%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
125 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Kommentit (2)

OJ_Ghost
OJ_Ghost

1

No on kyllä reilun kokonen. Ainakin näyttää siltä. Vaikka toki toi 3,2 tuumanen Touch Diamond 2 on vielä melko hoikka luuri. Mutta ei varmaan Leo mahdu taskuun ihan ongelmitta enää...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.