Giorgio Armanilta ja Samsungilta uusi kultavivahteinen tyyliälypuhelin

5
Markus Lehtiniitty

Giorgio Armanilta ja Samsungilta uusi kultavivahteinen tyyliälypuhelin
Muotitalo Giorgio Armani ja Samsung ovat julkistaneet uuden tyylipuhelimensa, Microsoftin Windows Mobile 6.5 -käyttöjärjestelmällä varustetun Giorgio Armani - Samsung Smartphonen, joka tunnetaan myös mallinumerolla B7620.

Yhteistyön myötä syntyneestä B7620:stä löytyy kosketusnäytön ohella myös esiin liukuva QWERTY-täysnäppäimistö. Näytön sisältävä kansi kallistuu muun muassa Nokian N97:n tavoin auki liu'utettaessa.

Giorgio Armanin ja Samsungin uuden älypuhelimen muotoilua koristavat kultaiset (kultaa muistuttavat) reunat. Hintaa uutuudella tulee olemaan 700 euroa. Puhelimen tulevasta saatavuudesta Suomessa ei toistaiseksi ole tietoa - toistaiseksi on kerrottu markkinoilletulosta vain Italiassa, Isossa-Britanniassa, Saksassa, Alankomaissa, Espanjassa, Venäjällä, Kiinassa sekä Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa.



Teknisten ominaisuuksienkin osalta B7620 on varsin kattavasti varusteltu. Kosketusnäytöllä on 3,5 tuumaa ja se on toteutettu AMOLED-tekniikalla - valitettavasti kyseessä on kuitenkin resistiivinen näyttö, mikä ei kuitenkaan laitteen käyttöjärjestelmän huomioon ottaen ole yllätys.

Ensimmäisen Armani-älypuhelimen ominaisuuksiin lukeutuvat muun muassa kahdeksan gigatavua sisäistä tallennusmuistia ja microSD-muistikorttipaikka, viiden megapikselin kamera, GPS-paikannus, 3G-, HSPA-, WLAN- ja Bluetooth-yhteydet, TV-ulostulo sekä tuki DivX- ja XviD-videoille. RAM-muistia B7620 tarjoaa 192 megatavua ja laitteen suoritin on 800 megahertsin kellotaajuuksinen ARM1176.

Puhelimen mukana tulee esiasennettuna sovellus, joka tarjoaa kuva- ja videosisältöä liittyen Armanin muihin tuotteisiin. Lisäksi B7620:sta kerrotaan löytyvän myös muun muassa mahdollisuus vaihtaa työ- ja vapaa-aika tilojen välille - ominaisuus, jonka monet Nokian Eseries-sarjan puhelimet ovat tehneet tutuksi.

Uusi Armani-älypuhelin jatkaa Samsungin yhteistyötä kyseisen muotitalon kanssa. Jo aiemmin Euroopan markkinoilla on nähty alkuperäinen, kosketusnäytöllinen Armani-puhelin P520 sekä Emporio Armani Samsung Night Effect -peruspuhelin.

Puhelimen julkistuksessa oli mukana myös Microsoftin pääjohtaja Steve Ballmer - katso alta löytyvä video. Lisäksi alta löytyy myös uutuuden mainosvideo.






Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -44%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 86 €

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -30%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
125 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Kommentit (5)

msly
msly

2

@1.

"Muotitalo Giorgio Armani ja Samsung ovat julkistaneet uuden tyylipuhelimensa, Microsoftin Windows Mobile 6.5 -käyttöjärjestelmällä varustetun Giorgio Armani - Samsung Smartphonen, joka tunnetaan myös mallinumerolla B7620."

:P

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.