Kahdesta ennennäkemättömästä Motorolan Android-puhelimesta vuoti kuvia esiin

1
Markus Lehtiniitty

Kahdesta ennennäkemättömästä Motorolan Android-puhelimesta vuoti kuvia esiin
Motorolan kahdesta ennennäkemättömästä Googlen Android-käyttöjärjestelmällä varustetusta puhelimesta on vuotanut ensimmäiset kuvat julkisuuteen - toinen malleista tunnetaan Sholes Tablet -kehitysnimellä, mutta toinen on toistaiseksi täysi mysteeri.

Motorola Sholes Tabletin odotetaan olevan hieman parannettu versio jo markkinoillekin ehtineestä DROID/MILESTONE-mallista, jonka kehitysnimi aikanaan oli Sholes. Vieressä esiintyvät toistaiseksi Sholes Tabletista saatavilla olevat kuvat - paljoa ne eivät paljasta, mutta paljastavat kuitenkin laitteesta löytyvän HDMI-liitännän, mikä on toistaiseksi vielä melko erikoista. Lisäksi uudetkin kuvat vahvistavat aiemmat tiedot Sholes Tabletin kahdeksan megapikselin automaattitarkenteisesta kamerasta Xenon-salamalla. DROID/MILESTONE:sta löytyy vain viisimegapikselinen kamera.



Muilta ominaisuuksiltaan Sholes Tabletin pitäisi vastata DROID/MILESTONE:a: 3,7 tuuman kapasitiivinen kosketusnäyttö 480x854 pikselin tarkkuudella, 3G-, HSPA-, WLAN- ja Bluetooth-yhteydet, 3,5 mm:n millimetrin kuulokeliitäntä sekä Texas Instrumentsin OMAP3430-alusta varustettuna 550 megahertsin ARM Cortex-A8 -suorittimella. DROID/MILESTONE:een verrattuna Sholes Tabletista uupuu esiin liukuva QWERTY-täysnäppäimistö, joten se tukeutuu vain kosketusnäyttöön.

Sholes Tabletin julkistus- tai markkinoilletuloaikataulusta ei toistaiseksi ole tietoa. Tuoreet kuvat siitä esiin toi kiinalainen mobile01.com-sivusto.

Se toinen julkisuuteen vuotanut ilmestynyt Motorolan tuleva Android-puhelin paukahti esiin The Boy Genius Report -sivuston Sholes Tabletista kertovan jutun kommenteissa.

Myös tästä alta löytyvässä kuvassa esiintyvästä, mustanpuhuvasta Android-puhelimesta näyttäisi löytyvän kahdeksan megapikselin kamera, tosin kaksois-LED-kuvausvalolla. Lisäksi näytön kooksi on kerrottu 3,8 tuumaa ja suorittimen kellotaajuudeksi 800 megahertsiä.



Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi 13 Pro – hinta laskenut -33%

Xiaomi 13 Pro
1115 € RDE.FI
1252 € CDON
1299 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1676 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -20%

Oppo A38 (4G)
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI
139 € Euronics

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Oppo Reno 7 5G – hinta laskenut -17%

Oppo Reno 7 5G
333 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 398 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -12%

Motorola Lenovo ThinkPhone
539 € Proshop
557 € RDE.FI
950 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 633 €

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
Dollarinen (vahvistamaton)

1

Mielenkiintoista, etenkin tuo HDMI-portti. Mutta tuo jälkimmäinen puhelin muistuttaa kyllä aikatavalla Samsung Omnia II:ta, varsinkin takapuolelta. Siinähän on Samsungin oma 800MHz suoritin, ehkä tässäkin on samanmoinen?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.