HTC Ruby kunnon kuvissa - 4,3" ja 960x540 pikseliä

3
Teemu Laitila

HTC Ruby kunnon kuvissa - 4,3 ja 960x540 pikseliä
HTC:n pitkään huhuttu Ruby on ollut esillä Thaimaalaisessa mobiilialan tapahtumassa, jossa DroidSans-sivusto nappasi laitteesta useita kuvia. Rubyn viralliseksi nimeksi on varmistumassa HTC Amaze. Samalla varmistui Rubyn tarkemmat tiedot, joissa mainitaan muun muassa qHD-näyttö ja 1,5 GHz:n tuplaydinprosessori.

Älypuhelinten näyttöjen fyysisen koon kasvusta huolimatta huippupuhelimissakin resoluutio on pitkään pysytellyt enintään 800x480 pikselissä. Trendi vaikuttaisi kuitenkin olevan siirtymässä suurempiin pistetarkkuuksiin. HTC:n Rubyn 4,3 tuuman näytön kerrotaan toimivan jo 960x540 pikselin resoluutiolla.

Käyttöjärjestelmänä on Android Gingerbread ja HTC:n Sense-käyttöliittymästä mukana on uusin versio 3.5. Prosessorina toimii 1,5 GHz:n taajuudella toimiva kaksiytiminen järjestelmäpiiri ja muistia on tarjolla 1 GB. Lisäksi kuvista paljastuu takapuolen kameran toimivan 8 MP tarkkuudella ja etupuolen kameran 2 MP tarkkuudella.



Julkaisusta ei ole tarkempaa tietoa, mutta laite saataneen markkinoille viimeistään joulumyynnin alkuun mennessä, jotka perinteisesti tarkoittaa jo loppusyksyä.



Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -44%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
78 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 86 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -30%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Oppo Reno 7 5G – hinta laskenut -28%

Oppo Reno 7 5G
287 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 397 €

Kommentit (3)

3rd_party
3rd_party

1

Hyvältä näyttää, mutta samaan hengen vetoon on kyllä pakko todeta, että varsinkin Samsungin Galaxy II:n jenkkiversiota on aikas vaikeaa erottaa tuosta. Android puhelimet ovat muuttuneet melko yhteneväisiksi designiltaan (ja spekseiltään), vaikeaa on siis eri valmistajien erottua tosistaan.

Nokia ja Apple kyllä ainakin vielä erottuvat muista (niin hyvässä kuin pahassa), saa nähdä miten käy jatkossa.

Vastaa
Puppek
Puppek

2

@1 En edes muista mitä kaikkia superpuhelimia HTC:lla on myynnissä tai tulossa myyntiin: Desire, Desire Z, Desire HD, Sensation, Incredible?, Amaze ja sitten jotain epämääräisiä facebook-nappiluureja. Ei pitäisi tehdä HTC:n Nokioita, eli työntää tusinoittain luureja markkinoille sekottamaan kuluttajia.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.