HTC:lta 5-tuumainen Droid DNA Full HD -näytöllä

4
Valtteri Ahonen

HTC:lta 5-tuumainen Droid DNA Full HD -näytöllä
HTC ja Verizon ovat yksissä tuumin julkaisseet uuden Droid DNA -mallin, joka haastaa kokonsa puolesta markkinoiden suurimmat puhelimet. Koukkuna ei kuitenkaan ole pelkästään ruudun koko, vaikka sitäkin löytyy viiden tuuman edestä, vaan sen tarkkuudessa: 1080p-videotoistoon kykenevä näyttö on pikselitiheydeltään 440 PPI.

Näytön resoluutio on siis 1920 x 1080, eli sama kuin nykyajan Full HD -televisioissa. Resoluutio tekee Droid DNA:sta maailman tarkkanäyttöisimmän puhelimen. (Pari viikkoa takaperin julkaistu, vain Japanin markkinoille tarkoitettu HTC J Butterfly tosin yltää samaan tarkkuuteen).

Huhujen mukaisesti puhelimesta löytyy 1,5 GHz Snapdragon S4 Pro -prosessori, 2 GB RAMia ja 8 megapikselin kamera One X -mallista tutulla erillisellä ImageChip-piirillä. Tallennuskapasiteetin puolesta näyttäisi siltä, että HTC on omaksumassa ideologiaa, jonka mukaan pilvipalvelut alkavat suuressa määrin korvata puhelimen sisäisiä tallennuspaikkoja: tilaa on 16 GB ja sitä ei ole mahdollista laajentaa microSD-kortilla.

Android 4.1.1 -version (toistaiseksi) päällä pyörii HTC:n oma uusittu Sense 4+ -käyttöliittymä. Myöskin ilmeisesti suurempaa tulemistaan tekevä langaton lataus on saatu mukaan, kirjoittaa The Verge.



HTC Droid DNA on Verizonille julkaistu malli, joka sellaisenaan tulee todennäköisesti jäämään vain Yhdysvaltojen markkinoille, samaten kuin HTC J Butterfly tulee jäämään Japaniin. Odotatteko jotain vastaavaa pian tulevaksi myös tälle mantereelle?



Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -44%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
78 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 86 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -30%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Oppo Reno 7 5G – hinta laskenut -28%

Oppo Reno 7 5G
287 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 397 €

Kommentit (4)

Anonyymi käyttäjä
XB700 (vahvistamaton)

1

Todella vakuuttava puhelin, Sisältään ja ulkoaan.. Mutta miks se MicroSD pitää jättää pois. =(

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
kekkerke-1 (vahvistamaton)

2

En ole mikään microsd ystävä ja itseasiassa vihaan sitä mutta kun kyseessä on premiumpuhelin kaikilla uusilla herkuilla niin on aivan typerää tuoda vaan 16gb versio. Kyllä tuollasessa puhelimessa pitäisi olla vähintää 32gb tai jos on ihan pakko tuoda markkinoille 16gigasena niin pitäisi olla vähintään se microsd.

Vastaa
pelce
pelce

3

Odotan kyllä vastaavaa tännekin, menee saman tien SGS3 vaihtoon.
Itselle ei microSD tuo mitään lisäarvoa kun en muutenkaan säilytä puhelimella mitään sen kummempaa. Musiikit tulevat Spotifyn kautta ja kuvat & videot menevät autom. dropboxiin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.