HTC M7 on seuraava viiden tuuman huippupuhelin

3
Teemu Laitila

HTC M7 on seuraava viiden tuuman huippupuhelin
HTC ei ole saanut edes edellistä viiden tuuman jättipuhelintaan Euroopan markkinoille saakka, kun huhuissa kerrotaan jo uudesta isoruutuisesta lippulaivasta. HTC:n kerrotaan suunnittelevan viiden tuuman kokoisen M7:n julkaisua todennäköisesti helmikuun lopussa MWC-messuilla.

Uuden isoruutuisen mallin julkaisu tuntuu erikoiselta, sillä Japanissa ja Yhdysvalloissa vastikään julkaistut J Butterfly ja Droid DNA eivät ole näyttäytyneet muualla maailmassa. Niiden saapumista vanhalle manterelle on epäilty jo aiemmin ja uuden huhutun julkaisun myötä se vaikuttaisi jopa todennäköiseltä. Jos Droid DNA ei ole tarkoitettu maailmanlaajuiseen julkaisuun, M7 saattaisi nähdä päivänvalon laajemmalla alueella.



Taiwanilaislähteiden mukaan HTC olisi tilannut alihankkijoilta komponentteja neljän viiden miljoonan puhelimen tarpeisiin. Tuotannon kerrotaan alkavan vuoden ensimmäisen neljänneksen aikana, mikä saattaisi tarkoittaa puhelimen ensiesittelyä Barcelonan Mobile World Congress -messuilla.

Laitteen ominaisuuksista ei ole viiden tuuman ruudun lisäksi paljon tietoa. Taiwanilaislähteissä puhutaan Snapdragon S4 Pro -prosessorista, 13 megapikselin kamerasta ja alumiinisesta unibody-rakenteesta. Kiireisestä julkaisuaikataulusta johtuen sisuskalut todennäköisesti muistuttavat paljolti aiempia viiden tuuman malleja.

Uutiskuvassa HTC:n J Butterfly


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -43%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 85 €

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

TCL 40R – hinta laskenut -36%

TCL 40R
179 € Power

Alin hinta viikko sitten: 279 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Kommentit (3)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.