HTC M7 ja Sense 5.0 ensimmäisissä kuvissa

8
Teemu Laitila

HTC M7 ja Sense 5.0 ensimmäisissä kuvissa
HTC:n odotettu ja vielä julkaisematon Android-uutuus esiintyy ensimmäisissä kuvissa, joissa näkyy myös HTC:n Sense-käyttöliittymän tuorein versio Sense 5.0. HTC M7 vastaa ominaisuuksiltaan paljolti HTC:n jo aiemmin Japanissa ja Yhdysvalloissa julkaisemia viiden tuuman Full HD -luureja.

Kuvissa näkyy kohtalaisen konservatiivisella muotoilulla varustettu musta puhelin, jonka etupuoli on kiiltävää muovia ja takapuoli vaikuttaisi mattamustalta.

Puhelimen ulkopuolella ainut merkittävä muutos aiempiin HTC-malleihin on kapasitiivisten näppäinten järjestyksen vaihtuminen niin, että koti-näppäin on siirtynyt oikeaa reunaan. Silti näppäimet ovat yhä fyysiset eikä Googlen tavoite siirtyä pelkkiin virtuaalisiin näppäimiin ole ottanut tuulta alleen.

Tuoreimmat kuvat julkaissut Android Police -sivusto sai käsiinsä myös muutamia ruutukaappauksia uudesta Sense-käyttöliittymästä. Kotiruudun perusteella vaikuttaisi siltä, että HTC on tosiaan siirtymässä yksinkertaisempaa ulkoasua kohti. Kotiruudun alareunan ikonit ovat selvästi aiempaa hillitympiä.



Lisäksi yhtiön perinteinen kellonajan ja sään kertova widgetti on kokenut muodonmuutoksen huomattavasti aiempaa yksinkertaisempaan muotoon kun sääikoni on vaihtunut pelkkiin ääriviivoihin ja aiempi 3D-efekteillä varustettu tausta on hävinnyt kokonaan.

Aiempien tietojen perusteella M7 esitellään todennäköisesti helmikuussa MWC-messuilla. Näytön koko on viisi tuumaa ja resoluutio 1080p-tasoinen. Sen sisuksista pitäisi löytyä neliytiminen Snapdragon-prosessori, joka on kellotettu 1,7 GHz:n taajuudelle.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

TCL 40R – hinta laskenut -36%

TCL 40R
179 € Power

Alin hinta viikko sitten: 279 €

Samsung Galaxy A23 5G – hinta laskenut -34%

Samsung Galaxy A23 5G
129 € DNA
149 € Power
197 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 196 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Kommentit (8)

Anonyymi käyttäjä
kekekekeke (vahvistamaton)

1

Vihdoinkin on päästy siitä ylisuuresta flip clock -kellosta eroon!

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
s730 (vahvistamaton)

3

Nooniii Nokialaiset ruvetkaa sitten hakemaan niitä heikkoja puolia

Vastaa
bfr
bfr

4

Itse olen aina pitänyt tuosta Sensen kello+sää widgetistä. Toivottavasti se löytyy edelleen widgettivalikoimasta.

Toivon mukaan tämä myös saapuu pian suomeen, olin jo asennoitunut ostamaan Butterflyn kunnes koko euroopan julkaisu peruttiin.

Vastaa
jonir21
jonir21

5

@4 Tuskin haittaa vaikkei löytyisikään vanhaa flipclockia... play storesta kun löytyy varmaan sata eri variaatiota tuosta flipclockista.

Vastaa
M4cor
M4cor

6

@5 Kyllä haittaa, yksikään Play storen valikoimista löytyvä flip clock -tyylinen kello ei ole vielä yltänyt samalle tasolle Sensen vastaavan kanssa. Usko pois, olen kokeillut niitä kaikkia.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.